Η Ελπίδα στη σειρά Έρωτας Φυγάς, βρίσκει τον τρόπο να χαλάσει τον αρραβώνα του Μιχάλη και της Νάντιας. Πηγαίνει στην εισαγγελέα και της μιλά σαν… γυναίκα προς γυναίκα.

Παριστάνει τη θλιμμένη και ισχυρίζεται ότι τάχα έπεσε θύμα των μηχανορραφιών της θείας της, της Μαργέτας, την οποία θεωρεί βασική υπεύθυνη για τη διάλυση του γάμου τους. Της λέει επίσης ότι η κόρη τους είναι πολύ αναστατωμένη από το διαζύγιο και της ζητά να κάνει πίσω και να αφήσει την οικογένειά τους να ενωθεί ξανά!

Η Νάντια λυγίζει και όταν συναντά τον Μιχάλη τού επιστρέφει το δαχτυλίδι που της πρόσφερε και του ζητά να χωρίσουν. Μάταια εκείνος προσπαθεί να της πει ότι η Ελπίδα τής είπε ψέματα... ‘Ετσι, αργά το βράδυ πηγαίνει στην πρώην σύζυγό του και της ξεκαθαρίζει ότι μπορεί να χώρισαν με τη Νάντια, όμως οι δυο τους δεν θα είναι ποτέ ξανά μαζί.

Η Ελπίδα, για να τον εκδικηθεί, αυτοτραυματίζεται όταν αυτός φεύγει. Αμέσως μετά πηγαίνει στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ώστε να πάρει γνωμάτευση για τον τραυματισμό της, και στη συνέχεια τον καταγγέλλει για κακοποίηση!

Η Νάντια ενημερώνει τον Μιχάλη για την καταγγελία της Ελπίδας και εκείνος φυσικά αρνείται τα πάντα, εξηγώντας της ότι η πρώην γυναίκα του είναι ικανή για τα πάντα, ακόμα και να έχει σκηνοθετήσει τον τραυματισμό της, αλλά η Νάντια δεν τον πιστεύει… Τελικά όμως, μέσω ενός τεχνάσματος, ο Μιχάλης αναγκάζει την Ελπίδα να αποσύρει την ψευδή κατηγορία και τα ξαναβρίσκει με τη Νάντια.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Αρένα: Ο Πάτερ Αντώνιος σπάει τη σιωπή του στη Μαρία Αναστασοπούλου

Απίστευτη παραγγελία 50 μπέργκερ στις 3 τα ξημερώματα, έγινε viral! (vid)

OPEN, MEGA, ΑΝΤ1: Ολική ανατροπή για τις ψυχαγωγικές εκπομπές