Η χωροφυλακή σώζει την τελευταία στιγμή την Αρετή στη σειρά του ΑΝΤ1, Έρωτας Φυγάς από τα χέρια του μπράβου. Στη συμπλοκή έξω από το νοσοκομείο ο μπράβος και ένας συνεργός του τραυματίζονται βαριά. Στο μεταξύ ο Στέφανος και ο Θύμιος εντοπίζουν το πτώμα του Πανταζόπουλου και υποψιάζονται πως τους έχουν στήσει παγίδα.

Ο Κοντογιάννης από την άλλη βάζει σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο για να βγάλει τον Στέφανο από τη μέση. σύντομα η Μαργέτα αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να μιλήσει ειλικρινά στον Στέφανο και να του ομολογήσει ποιος ήταν ο άνθρωπος που επιχείρησε να την σκοτώσει.

Η Αλεξάνδρα προτείνει στον Νάσο την θέση του νέου επιστάτη. Στη πραγματικότητα στο πρόσωπο του ίδιου και της Τζένης βλέπει εκείνη και το Μάρκο στις αρχές τους, όταν έφτασαν για πρώτη φορά στο Κιάρι.

Στο μεταξύ η Άρτεμη καταφθάνει στο αρχοντικό Δεμερτζή ως καλεσμένη της Αλεξάνδρας. Η Βάσω όμως το έχει βάλει σκοπό να επιβεβαιώσει τις υποψίες της ότι υπάρχει κάποια κρυφή σχέση ανάμεσα στον Ιάσωνα και την Άρτεμη.

Ο Μιχάλης είναι αποφασισμένος να βγάλει την Νάντια από την φυλακή με οποιονδήποτε τρόπο. Σύντομα, ο Στέφανος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Έχει να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες για ένα φόνο που φρόντισαν να του φορτώσουν και ψάχνει με κάθε τρόπο να αποδείξει την αθωότητα του.

Σύμφωνα με το Τηλέραμα, η στιγμή της αλήθειας έρχεται για το Φάνη που δεν μπορεί να κρατάει κρυφό το μεγάλο του μυστικό. Έτσι, αφήνει ένα γράμμα στον Ιάσωνα όπου το αποκαλύπτει ότι είναι αδέλφια.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor MEGA SPOILER: Έτσι θα κριθεί το έπαθλο με το αυτοκίνητο!

F1: Ο Max Verstappen αντιδρά σε ένα πολύ περίεργο και ενοχλητικό κύμα απειλών και φημών για την Kelly Piquet

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος τις τακτοποιεί… όλες πριν φύγει για πάντα!