Ο Στέφανος είναι ο πρώτος που μαθαίνει στη σειρά Έρωτας Φυγάς, για τον νέο κίνδυνο που παραμονεύει. Την ίδια στιγμή ο Μάρκος συναντιέται με την Αλεξάνδρα αλλά τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλουν καθώς ένα ατύχημα τους αποτρέπει από τα σχέδιά τους.

Ετσι την πηγαίνει στο νοσοκομείο, προκαλώντας την απορία και την οργή της Ευγενίας. Παράλληλα ο Κοντογιάννης, με πληροφορίες που αποσπά απ τον Στρατή, προκαλεί τον Ιάσονα για μια ακόμη φορά. Του λέει με ειρωνία ότι η τύχη του δουλεύει αφού ενώ αυτός είναι εκεί, ο Μάρκος φεύγει με τη γυναίκα του!
Η Μαργέτα εντοπίζει την Αλεξάνδρα, αλλά η ίδια δεν φαίνεται μετά το ατύχημα να θυμάται τι ακριβώς συνέβη. Η Αλεξάνδρα αντιμετωπίζει τη δυσπιστία της πεθεράς της και τη «φυλακίζει» για μία ακόμη φορά.

Ο Σήφης πρωωθεί το σχέδιό του να ξεκάνει τον εχθρό του. Λέει ότι θέλει να τον δει κάτω από το χώμα αφού δε θα γλιτώσει από τα χέρια του. Σκέφτεται όμως ότι για να τον πιάσει, πρέπει να βρει το αδύναμο σημείο του κι αυτό είναι η Αλεξάνδρα.

Αργότερα ο Στέφανος θα έρθει αντιμέτωπος μαζί του και στην προσπάθειά του να προστατέψει τον Μάρκο,θα μπει ο ίδιος στο στόχαστρό του. Ο Σήφης και οι άντρες του συλλέγουν πληροφορίες για τον Στέφανο, βάζοντας στο μάτι ακόμη και τη Μαργέτα. Ο Στέφανος που ξέρει ότι τους παρακολουθούν όλους, πασχίζει να τους προφυλάξει. Λέει στον Μάρκο ότι θα πρέπει να προσέχουν πολύ αφού κάτι ετοιμάζουν.

Εκείνη όμως που τελικά διατρέχει τον μεγαλύτερο κίνδυνο είναι η Αλεξάνδρα, η οποία πέφτει θύμα απαγωγής από τον Σήφη. Στέφανος, Μάρκος και Νικόλας αναλαμβάνουν δράση…

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN