Ο Έρωτας Φυγάς, η σειρά που ξεκίνησε να προβάλλεται από το OPEN επιστρέφει από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με πλούσια πλοκή, εξαιρετικό cast και σημαντικούς συντελεστές την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στις 21:00, για να συνεχίσει την επιτυχημένη του πορεία και να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Δραματικές ανατροπές και ανεκπλήρωτοι έρωτες, πάθη που συγκλονίζουν αλλά και σκληρές συγκρούσεις, πρόκειται να στιγματίσουν τους τηλεθεατές δύο φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Πέμπτη και Παρασκευή.

Τι πρόκειται να συμβεί στα επόμενα επεισόδια;

Η Αλεξάνδρα (Ντάνη Γιαννακοπούλου) με τον Μάρκο (Σταύρος Σβήγκος) είναι επιτέλους ελεύθεροι και μαζί. Μετακομίζουν σε δικό τους σπίτι και, μέσα από αυτή τη νέα συνθήκη, γνωρίζονται ξανά από την αρχή. Βέβαια, τα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ όπως τα έχει φανταστεί κανείς.

Η «παράνομη», για την εποχή, συγκατοίκησή τους συνοδεύεται από την κοινωνική κατακραυγή και οι συχνές επισκέψεις της Αλεξάνδρας στο Κιάρι για να βλέπει την κόρη της μαζί με την αλλαγή της απέναντι στον Ιάσωνα (Αντώνης Καρυστινός), που της έδωσε την ελευθερία της, προκαλούν τη ζήλια και τα ξεσπάσματα του Μάρκου.

Ο Ιάσωνας, μόνος πια, προσπαθεί να πατήσει στα πόδια του, διαλυμένος όχι μόνο από τον χωρισμό του με την Αλεξάνδρα, αλλά και από την οικονομική του καταστροφή.

Το Κιάρι κινδυνεύει να χαθεί… κι εκείνος αγωνίζεται να το σώσει, αλλά και να κρατήσει ζωντανή μια μικρή ελπίδα ότι κάποια μέρα η Αλεξάνδρα ίσως επιστρέψει κοντά του… H Μαριέττα (Πέμη Ζούνη), κρυμμένη ακόμα από τον κόσμο, αντιμετωπίζει τους νέους της εχθρούς, κρύβοντας τα πάντα από τον Στέφανο (Σταυρός Ζαλμάς) για να τον προστατέψει.

Όμως οι κίνδυνοι φαίνεται να είναι σαν την Λερναία Ύδρα. Ο Στέφανος έχει έναν και μόνο στόχο, να βρει αυτόν που προσπάθησε να σκοτώσει την Μαριέττα, προκειμένου να εξοντώσει τον κίνδυνο, και να μπορέσουν να ζήσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους. Μόνο που η άρνηση της Μαριέττας να αποκαλύψει τον δολοφόνο της, τον αποπροσανατολίζει και τον οδηγεί στα πιο επικίνδυνα νερά…

Μέχρι που όλοι βρίσκονται στο στόχαστρο ενός αόρατου εχθρού. Κανείς δεν φαντάζεται ότι ο νέος αντίπαλος είναι ισχυρός πέρα από κάθε λογική. Ο κύκλος της βίας φαίνεται να μην τελειώνει ποτέ. Κρυμμένα μυστικά που έρχονται στο φως, κάνουν τους θύτες θύματα.

 

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το επίσημο τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Ζαφείρης οδηγεί τον Γρηγόρη σε σκληρά μονοπάτια-Η Ιουλία τρομοκρατείται!

Η Τουρκία βάζει και πάλι εισιτήριο για την Αγιά Σοφιά – Αυτή θα είναι η τιμή

Μαρία Ένεζλη: Τέλος από τον Athens DeeJay μετά από 16 χρόνια-Ανάρτηση με αιχμές!