Άκρως ανατρεπτική αναμένεται η συνέχεια της δραματικής σειράς εποχής «Έρωτας Φυγάς», η ποία πρόκειται να αρχίσει να προβάλλεται τηλεοπτικά στις 18Ιανουαρίου στον ΑΝΤ1 .

Στα νέα επεισόδια, οι τηλεθεατές θα γνωρίσουν καλύτερα τη μυστηριώδη γυναίκα που υπάρχει στη ζωή του Φάνη, καθώς εκείνη εγκαθίσταται στη Μεσσήνη και χτίζει εκεί μια νέα ζωή, επηρεάζοντας καθοριστικά κάποιους ήρωες.

Η όμορφη γιατρός, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Δάφνη, όμως το άλλαξε σε Άρτεμη για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά της, κρύβει ένα μεγάλο μυστικό σύμφωνα με το MyTV, το οποίο κάποια στιγμή θα μαθευτεί.

‘Ωσπου να συμβεί αυτό, όμως, άλλες καταιγιστικές ανατροπές ταράζουν τη ζωή της. Η κοπέλα βρίσκεται στην περιοχή για να καταστρέψει μαζί με τον Φάνη τον Ιάσονα, αλλά καταλήγει, να ερωτευτεί στ’ αλήθεια τον δυναμικό άντρα με αποτέλεσμα να γκρεμίζει ένα μέρος του σχεδίου της. Παράλληλα, ο έρωτας χτυπά και την πόρτα του συνεργού της, 0 Φάνης, αν και περνάει ερωτικές στιγμές με την Άρτεμη, έχει σαγηνευτεί από την Ευγενία και δεν μπορεί να τη βγάλει από το μυαλό και την καρδιά του. Μάλιστα, ο θάνατος του Μάρκου ανοίγει τον δρόμο και οι δύο ήρωες γίνονται παράνομο ζευγάρι. Ταυτόχρονα, λοιπόν, με αυτές τις άκρως ενδιαφέρούσες εξελίξεις, στη συνέχεια της σειράς πρόκειται να ξεσπάσει και μία νέα κόντρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού, η Άρτεμη, πιάνοντας δουλειά ως γιατρός στο νοσοκομείο της περιοχής, γνωρίζει τους συναδέλφους της και χτίζει μαζί τους μια άψογη επαγγελματική σχέση, αλλά όχι με όλους. Από την πρώτη στιγμή, η γιατρός αντιπαθεί έντονα την Ευγενία, ενώ τα ίδια αρνητικά αισθήματα νιώθει και εκείνη.“Ετσι, σύντομα οι δύο γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες. Με κάθε ευκαιρία, η μία κάνει δύσκολη τη ζωή της αντιπάλου της μέσα στον χώρο της εργασίας τους. Μάλιστα, συχνά οι συνάδελφοί τους και οι ασθενείς γίνονται μάρτυρες έντονων καβγάδων. Οι φωνές και οι εντάσεις προβληματίζουν ιδιαίτερα τη διοίκηση του νοσοκομείου και τους γίνονται συστάσεις, ώστε να συνετιστούν και να επιδείξουν επαγγελματική στάση. Εν τω μεταξύ, όσο συμβαίνουν όλα αυτά, ο Φάνης συνεχίζει να παίζει σε διπλό ταμπλό και με τις δύο, γεγονός που εκείνες φυσικά αγνοούν. Ο άντρας, από την πλευρά του, κάθε φορά που ακούει να μιλούν για την κόντρα και το μίσος τους, προσπαθεί να τις ηρεμήσει και να κατευνάσει τα πνεύματα. Ωστόσο, ο εκρηκτικός χαρακτήρας της Άρτεμης και οι επικίνδυνα απρόβλεπτες αποφάσεις της Ευγενίας δεν βοηθούν ώστε να σταματήσει αυτή η έχθρα.

 

Έρωτας Φυγάς: Έρχεται στον ΑΝΤ1


Όλες οι ειδήσεις

Ράδιο Αρβύλα: Επιστρέφει στις 22 Ιανουαρίου στον ANT1

F1: Η Aston Martin επιβεβαίωσε τις αμφιβολίες για τον Alonso και της κατασκευής αεροδυναμικής σήραγγας

Φάνης Λαμπρόπουλος: Επαφές με το OPEN για δική του εκπομπή