Η είδηση για τον επικείμενο ερχομό του Ιάσωνα στην Αθήνα στη σειρά του ΑΝΤ1, Έρωτας Φυγάς, προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στο σπίτι της Κηφισιάς.

Η Μαργέτα και ο Στέφανος, με τη συνδρομή του Θύμιου και της Άννας, αναζητούν λύση τόσο για μια προσωρινή κατοικία όσο και για να καλύψουν τα ίχνη τους. Η πίεση και το άγχος επιδεινώνουν τους πονοκεφάλους της Μαργέτας και η ανησυχία για την υγεία της χτυπάει κόκκινο.

Η Άρτεμις αντικαθιστά και επίσημα τον Μιχάλη στη διεύθυνση του νοσοκομείου. Η Ευγενία, που έχει δεχτεί μεγάλο πλήγμα μετά τον θάνατο του Μάρκου, το παίρνει πολύ βαριά. Λίγο πριν από το ταξίδι του, ο Ιάσωνας μαθαίνει ότι ο τάφος του πατέρα του βεβηλώθηκε από αγνώστους. Ορκίζεται vα βρει τους ενόχους, οι οποίοι είναι πολύ πιο κοντά από όσο νομίζει . .

Οι κρίσεις της Αλεξάνδρας οξύνονται και το μόνο που την ηρεμεί είναι οι στιγμές που αισθάνεται την «παρουσία» του Μάρκου. Η κατάστασή της δυστυχώς ολοένα και χειροτερεύει και έτσι παίρνουν την απόφαση να την πάνε στην Αθήνα για εξετάσεις. Η Μαργέτα, την ίδια ώρα, εξακολουθεί να αγωνιά για το αν θα καταφθάσει στο σπίτι της Κηφισιάς ο Ιάσωνας.

Ο Φάνης καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες να αλλάξει τη γνώμη του Ιάσωνα και να μείνουν τελικά σε ξενοδοχείο. Οι γυναίκες ντο Κιάρι περνούν μια δύσκολη και τρομαχτική νύχτα, την ώρα που ο Στρστής μπλέκεται σε μια βρωμοδουλειά του Κοντoγιάννη. Ο γιατρός παροτρύνει τη Μαργέτα να κάνει κι άλλες εξετάσεις, για να καταλάβει τι της συμβαίνει…

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Νευρικός κλονισμός για την Αμαλία-Γιατί κρύβεται από τον Ντίνο;

Survivor 22/3: Τι κάνουν τα βράδια στο δάσος Σταυρούλα και Περπατάρης;

Ψυχοκόρες: Πέφτει θύμα αποπλάνησης-Την ξεμοναχιάζει και εκείνη σοκάρεται!