Η Ευγενία δεν μπορεί να ελέγξει τα νεύρα της στη σειρά Έρωτας Φυγάς και τα όλο και πιο τακτικά ξεσπάσματά της ταράζουν την οικογένεια Δεμερτζή και αναγκάζουν τον Ιάσονα να πάρει μέτρα. Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος πανηγυρίζει την επιτυχία της νέας του επαγγελματικής κίνησης, μέχρι που οι όροι αντιστρέφονται και τον φέρνουν αντιμέτωπο με μια ζημιά που δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί. Και μέσα σε όλα, η ομολογία ενός εργάτη ότι αυτός σκότωσε τον Φίλιππο αλλάζει ξανά τα δεδομένα. Λίγο αργότερα, η Νάντια δέχεται στο γραφείο της Εισαγγελίας μια ανώνυμη καταγγελία που ενοχοποιεί το Ιάσονα για το φόνο του Κωστάκη, του ξαδέρφου του. Ο Ιάσονας το μαθαίνει και, ξέροντας ότι η εισαγγελέας θα τον -καλέσει για κατάθεση, αποφασίζει πως, αν στριμωχτεί, θα καταδώσει τον Μάρκο. Η Αλεξάνδρα τον ακούει και τρέχει να ειδοποιήσει τον αγαπημένο της, ο οποίοι όμως παραδέχεται την ενοχή του. Η αληθινή παγίδα, όμως, είναι άλλη αφού η Ευγενία τους έχει παρακολουθήσει και τους φωτογραφίζει μαζί!

Ο Μάρκος πηγαίνει να επισκεφτεί τον Λαυρέντη στη φυλακή, χωρίς να ξέρει ότι κάποιος τον έχει ήδη μαχαιρώσει μέσα στο κελί του. “Ετσι, δεν μαθαίνει ποτέ ότι εκείνος είχε απειλήσει τον Κοντογιάννη για τα λεφτά που του χρωοτά, ούτε φυσικά ανακαλύπτει τον ηθικό αυτουργό της επίθεσης. Λίγο αργότερα, ο Λαυρέντης ξεψυχά παίρνοντας μαζί του το όνομα του πραγματικού ενόχου…

Ο Στέφανος αναρρώνει μετά το έμφραγμα που υπέστη και επιστρέψει στο σπίτι του, με την προϋπόθεση να αποφεύγει τις συγκινήσεις. Η Νότα καταφέρνει με διάφορες μεθοδεύσεις να επιστρέψει μαζί του, εκείνος όμως συνεχίζει να πονά για τη Μαριέπα και επικοινωνεί μαζί της για να της ζητήσει να συναντηθούν ξανά στο γνωστό τους μέρος…

Στο μεταξύ, μετά την ανώνυμη καταγγελία που λαμβάνει η Νάντια, σύσσωμες οι οικογένειες Δεμερτζή και Οικονόμου καλούνται στην Εισαγγελία για να καταθέσουν όσα ξέρουν για το φόνο του Κωστάκη Αμπατζή.

Ανήσυχοι, ο Στέφανος και η Μαριέττα προτείνουν στους δικούς τους μια προσωρινή ανακωχή, προκειμένου να καταφέρουν να διαλευκάνουν αυτή την υπόθεση για την οποία μιλά πλέον όλο το Κιάρι. Αυτή, όμως, δεν είναι η μόνη ανέλπιστη συμμαχία που σχηματίζεται, καθώς την ίδια στιγμή, η Ελπίδα και η Νότα ενώνουν τις δικές τους δυνάμεις προκειμένου να κάνουν κακό στους Δεμερτζήδες. Πάντως, Μάρκος και Ιάσονας σπεύδουν να φύγουν για την Αθήνα ψάχνοντας τον άνθρωπο-κλειδί, ο οποίος θα τους βοηθήσει με τη δολοφονία του Κωστάκη, ενώ πίσω στο χωριό όλη η οικογένεια Δεμερτζή αγωνιά για το αν θα καταφέρουν να βρουν στοιχεία που θα τους απαλλάξουν από τις φήμες γύρω από την εμπλοκή τους στο έγκλημα.

‘Ομως την ίδια στιγμή, η Νάντια δέχεται πιέσεις από τον πιο δικό της άνθρωπο, τον Μιχάλη, να σταματήσει τις έρευνες. Κι ενώ αρχικά δυσανασχετεί, η επιμονή του τη βάζει σε σκέψεις μήπως τελικά Θα ήταν καλύτερο να πατήσει φρένο και να σταματήσει να αναζητά τον πραγματικό ένοχο.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

 

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Γιώργης μαθαίνει το τρομερό μυστικό του Τάσου και της Νίτσας!

Καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες και την Παρασκευή (2/6), λένε Αρναούτογλου και ΕΜΥ (vid)

Η Γη της Ελιάς: Στη φυλακή ο Στάθης-Σκότωσε μία κοπέλα!