Τα όσα θα συμβούν στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, Έρωτας Φυγάς θα φέρουν την απόλυτη ανατροπή μιας και κανείς δε θα περιμένει τα όσα θα συμβούν!

Μπορεί όλοι να πιστεύουν πως Μάρκος και Αλεξάνδρα θα ζήσουν ευτυχισμένοι μαζί μιας και δεν θα υπάρχει κανένα εμπόδιο αφού και ο Ιάσονας θα δώσει το πολυπόθητο διαζύγιο, όμως τα πράγματα δε θα είναι για όλους ευχάριστα και δε θα ζήσουν αυτοί καλά και εμείς… καλύτερα!

Την ίδια στιγμή, η Νότα απειλεί την Ελπίδα πως αν καταθέσει εις βάρος τής Ευγενίας, θα την σκοτώσει ενώ την η δεύτερη βγαίνει από τη φυλακή και παίρνει τον γιο της από τον Μάρκο.

Ο Ιάσονας χάνει όλη του την περιουσία και η Μαργέτα αφήνει κληρονόμο της την Αλεξάνδρα ενώ η Φωτεινή είναι νεκρή και ο Κοντογιάννης αρχίζει να χάνει τα λογικά του αφού η γυναίκα ήταν πάντα στο πλευρό του, ακόμα και όταν εκείνος κοιτούσε άλλες γυναίκες και έκανε εξωσυζυγικές σχέσεις. Τον στήριζε και τον φρόντιζε αν και ήξερε ότι δεν το άξιζε. Έτσι τώρα ο Κοντογιάννης νιώθει μόνος και απελπισμένος και δεν βρίσκει κανέναν λόγο για να ζει.

Νικόλας και Ρηνιώ αρραβωνιάζονται και παράλληλα ο Σωκράτης αναγκάζει τη Νάντια να φύγει μαζί του για πάντα.

 

Έρωτας Φυγάς: Έρχεται στον ΑΝΤ1

 

Όλες οι ειδήσεις

Το ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης θέλει να βάλει τέλος στον Αντώνη

Στο σφυρί όλα τα αντικείμενα του Michael Schumacher

Σασμός: Ο Γιακωβάκης βάζει τέλος στον Αντώνη