Μεγαλοεπενδυτές προσπαθούν να αγοράσουν εκτάσεις στο Κιάρι για ψίχουλα στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Είναι μάλιστα αποφασισμένοι να πετύχουν το σκοπό τους ακόμα και βγάζοντας από τη μέση όποιον δε συνεργάζεται μαζί τους. Ο Στέφανος θα κάνει ό,τι μπορεί για να τους εμποδίσει.

Από τη μεριά του, και ο Ιάσονας θα αντιληφθεί εγκαίρως το διαφαινόμενο κίνδυνο και μάλιστα οι δύο άντρες θα δώσουν τα χέρια για το καλό του τόπου τους.

Ο Στέφανος συνεχίζει να είναι η «φωνή» της λογικής όταν ο Μάρκος πιστεύει τις φήμες που κυκλοφορούν στο χωριό, ότι η Αλεξάνδρα δηλητηριάστηκε στο κελί της από κάποιον βαλτό του Ιάσονα που ήθελε να τη βγάλει από τη μέση.

Αμέσως παίρνει το όπλο του για να τον σκοτώσει και ο Στέφανος είναι εκείνος που τον εμποδίζει. Ο ίδιος τον συμβουλεύει να μην ακούει πάντα την καρδιά του που τον σπρώχνει σε ένα δρόμο που δεν είναι ο σωστός όπως αναφέρει το περιοδικό Τηλεθεατής, και αυτός είναι τα όπλα.

Ευτυχώς, γιατί, όπως αποδεικνύεται, κι άλλες φυλακισμένες δηλητηριάστηκαν, όχι μόνο η Αλεξάνδρα. Επίσης, είναι ο Στέφανος που πηγαίνει στο νοσοκομείο για να πάρει στο σπίτι τον Μάρκο, που ξεροσταλιάζει απ έξω, όσο η Αλεξάνδρα χαροπαλεύει, θέλοντας έτσι να τον προστατέψει από τα κουτσομπολιά του κόσμου. Του λέει ότι η γυναίκα του εργάζεται σε αυτό το νοσοκομείο και αυτός είναι εκεί για τη γυναίκα ενός άλλου;

Στο β κύκλο, ο Στέφανος θα ξεκινήσει τη διαδικασία της επίσημης υιοθεσίας του Μάρκου, ώστε να γίνει, όταν φτάσει εκείνη η ώρα, ο νόμιμος κληρονόμος του. Οι δικηγόροι τού λένε ότι ο Μάρκος μπορεί να πάρει την περιουσία του με μια διαθήκη, ωστόσο, ο Στέφανος θέλει να τον αναγνωρίσει επισήμως ως γιο του. Τότε όμως θα δεχτεί μια αναπάντεχη… επίσκεψη! Θα φτάσει στο Κιάρι ο ανιψιός του, ο Φάνης, γιος του αδελφού του…

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή με τον Μιλτιάδη-Έτσι σώζει τη Βασιλική

Χαλκίδα: Λαχτάρισαν σε παραλία νομίζοντας πως είναι καρχαρίας – Το video που έγινε viral

Ο Παράδεισος των Κυριών: Τέλος ο Πάρης και η Γεωργία-Τον εγκαταλείπει και γυρίζει στο πατρικό της