Η Ευγενία, προκειμένου να αναγκάσει τον Μάρκο να μείνει κοντά της στη σειρά Έρωτας Φυγάς, διαδίδει την είδηση ότι είναι έγκυος. Όμως η απάτη της αποκαλύπτεται όταν ο Μάρκος, θεωρώντας απ’ όσα ακούγονται στη Μεσσήνη ότι πατέρας του παιδιού είναι ο Φάνης, απειλεί να τον σκοτώσει για την προσβολή. Όμως  εκείνη την ώρα μπαίνει η Ευγενία και βλέποντας τη σκηνή φωνάζει να μην του κάνει κακό και ότι του είπε ψέματα ότι είναι έγκυος!

Στο άκουσμα αυτό ο Μάρκος γίνεται ακόμη πιο έξαλλος και τη διώχνει από το σπίτι. Της λέει ότι δε θα ξαναδεί ποτέ ξανά το γιο της γιατί είναι τρελή!

Η γυναίκα είναι ένα ψυχολογικά ράκος. Δεν ξέρει τι να κάνει και όσο περνούν οι μέρες και βρίσκεται μακριά από τον Στεφανάκο, το μοναδικό της στήριγμα. Αρχίζει να απελπίζεται. Ετσι παίρνει τη μεγάλη απόφαση. Πάει στο Κιάρι και βρίσκει την Αλεξάνδρα. Της λέει ότι θέλει να τη βοηθήσει για να δει λίγο το παιδί της.

Αν υπάρχει κάποια γυναίκα που ξέρει πώς είναι να χάνει τα παιδιά της, αυτή είναι η Αλεξάνδρα. Ετσι βάζει στην άκρη τους εγωισμούς και υπόσχεται στην Ευγενία να τη βοηθήσει. Πηγαίνει στο σπίτι της και λέει στην Παναγιώτα πως ο Μάρκος της ζήτησε να του πάει τον Στεφανάκο να τον δει και να της τον δώσει. Εκείνη δεν πονηρεύεται και το κάνει. Υστερα από λίγο η Αλεξάνδρα πάει το παιδί σε μια ερημική τοποθεσία στο Κιάρι, στις όχθες του ποταμιού, όπου την περιμένει η Ευγενία η οποία πάει να πάρει τον γιο της και να φύγει. Της φωνάζει τι πάει να κάνει και στην προσπάθειά της η Ευγενία να απομακρυνθεί γρήγορα πέφτει στο ποτάμι μαζί με το παιδί. Τότε η Αλεξάνδρα δεν χάνει χρόνο και πέφτει κι εκείνη στο νερό για του σώσει και τα καταφέρνει.

Όταν ο Μάρκος μαθαίνει τα γεγονότα, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του παίρνει ένα όπλο και σημαδεύει την Ευγενία. Είναι έτοιμος να πυροβολήσει αλλά μπαίνει μπροστά η Αλεξάνδρα και έτσι η Ευγενία γλιτώνει…

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Η απόλυτη ανατροπή-Τέλος ο Μιχαήλ-Ο Μάρκος είναι ο νέος αρχηγός!

H Luisinha Oliveira εθεάθη στην Βραζιλία και μάλλον επέστρεψε στον αστέρα της F1 Lando Norris

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Παίρνει θέση στην κόντρα Καινούργιου-Σκορδά- Έτσι «τελειώνει» την Super Κατερίνα