Ένα πρόσωπο που έχει φέρει μεγάλα δεινά στη ζωή των ηρώων είναι αυτό της Νότας στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Η θεία της Ευγενίας, που είναι ψυχοπαθής, δεν θα ησυχάσει αν δεν πάρει εκδίκηση.

Πλέον όλοι γνωρίζουν πόσο μοχθηρή είναι και πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει. Η χαρά για την ευνοϊκή απόφαση στη δίκη της Αλεξάνδρας κρατάει λίγο, καθώς τη διαδέχεται το σοκ από τα νέα για την απαγωγή του Γιωργάκη και της Ρηνιώς. Ο Ιάσωνας, ο Μάρκος και ο Κοντογιάννης οργώνουν τη Μεσσήνη προσπαθώντας να τους βρουν και να τους γλιτώσουν από τα χέρια της αδίστακτης γυναίκας.

Η Ευγενία βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς όλοι -εκτός από τον Φάνη- την κατηγορούν ότι γνώριζε για τα σχέδιά της. Η Νότα, κρατώντας ακόμη ομήρους τον Γιωργάκη και τη Ρηνιώ, θα βρει καταφύγιο στο πιο απίθανο μέρος, το ίδιο το Κιάρι. Όμως θα γίνει αντιληπτή και τότε αρχίζει τις διαπραγματεύσεις. Αυτό που δεν ξέρει ούτε η ίδια είναι πως… οι ώρες της είναι μετρημένες καθώς τελικά θα πέσει θύμα της ίδιας της δολοπλοκίας αφού θα τη δολοφονήσουν.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

 

Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Μουτσινάς: Επιστρέφει στην τηλεόραση-Τι αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης

Survivor: Ο Χανταμπάκης έστειλε επικό δώρο στην Όλγα και «έριξε» το Twitter

Το Προξενιό της Ιουλίας: Στη φυλακή ο Επιφάνειος-Ο Γρηγόρης κάνει το μοιραίο λάθος!