Οι γιατροί δίνουν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή την Ελπίδα στη σειρά Έρωτας Φυγάς, που τραυματίστηκε από την Ευγενία, η οποία της άρπαξε τον Στεφανάκο κι εξαφανίστηκε!

Μάρκος και Αλεξάνδρα μετά τα γεγονότα, αναβάλλουν και πάλι την «απόδρασή» τους από τη Μεσσήνη. Από την άλλη, ο Ιάσονας ετοιμάζει το σχέδιό του που θα τους απομακρύνει μια και καλή…

Στο μεταξύ η Μαργέτα στην  Αθήνα έχοντας πάντα στο πλευρό της τη Δήμητρα, καταφέρνουν να γλιτώσουν την τελευταία στιγμή τον Στέφανο από τα χέρια του αδίστακτου διεφθαρμένου γιατρού και τον κρύβουν σε ένα ασφαλέστερο μέρος, μέχρι να ανακτήσει τις δυνάμεις του.

Στο Κιάρι, η Ουρανία, μέρα με τη μέρα, παίρνει τη θέση της Μαργέτας στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων, κάνοντας τη ζωή της Γεωργίας και της Βάσως κόλαση. Εξακολουθεί όμως να δείχνει το γαλήνιο και φιλικό της χαμόγελο στην Αλεξάνδρα και τον Ιάσονα, τους οποίους έχει καταφέρει να φέρει κοντά της!

Η Ρηνιώ ζητά έμπρακτες αποδείξεις από τον Νικόλα ότι έχει ξεπεράσει την Άννα και είναι προσηλωμένος στην ίδια, όμως είναι ολοφάνερο ότι ο νεαρός ακόμα παλεύει μέσα του για να ξεχάσει τη μεγάλη του αγάπη για την κόρη του Μιχάλη και της Ελπίδας… Στο μεταξύ, η Νότα εκβιάζει την Αλεξάνδρα και τον Μάρκο, γνωρίζοντας πια και τη νέα προσπάθεια φυγής τους.

Μπορεί η τρομερή καταιγίδα να μην πτοεί τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα, το σχέδιό τους όμως φαίνεται πως θα συναντήσει πολλά ακόμα εμπόδια, όπως, για παράδειγμα, αυτό που τους βάζει η Νότα, η οποία δεν έχει κανέναν απολύτως ενδοιασμό να απειλήσει τον Μάρκο και να του ανοίξει ευθαρσώς τα χαρτιά της…

Εντωμεταξύ η Ουρανία προσπαθεί να πείσει την Αλεξάνδρα πως είναι σύμμαχος και όχι εχθρός της και πως ό,τι της λέει το λέει για το καλό της, γιατί τη βλέπει σαν την κόρη του δεν είχε ποτέ. Η Αλεξάνδρα, όμως, δείχνει να αμφιβάλλει για τις προθέσεις της.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Βικτώρια σε σοκ-Είναι τελικά νεκρός ο Άγης; – Πού είναι το πτώμα;

F1: Ένα GP Las Vegas, ευτράπελα πολλά!!!

Οι Πανθέοι: Η Χρυσοστόμη τελειώνει μια και καλή με το νόθο-Βάζει φωτιά στα γράμματα της Καλής!