Το μεγάλο μυστικό που κρύβει ο Φάνης στη σειρά Έρωτας Φυγάς, είναι πως ο Ιάσονας είναι αδελφός του αφού είναι εξώγαμος γιος του Γεώργιου Δεμερτζή.

Ο άρχοντας του Κιάρι ποτέ δεν τον αναγνώρισε αν και ήξερε την ύπαρξή του. Κι ενώ μεγάλωσε αντιμετωπίζοντας πολλές δυσκολίες στη ζωή του, ο Ιάσονας, ο νόμιμος γιος και διάδοχος, τα είχε όλα.

Ο Φάνης τώρα έχει επιστρέψει για να εκδικηθεί για όλα όσα στερήθηκε ως παιδί, κι εκείνος και η μάνα του που τον μεγάλωσε με κόπο και θυσίες. Νιώθει κατάφορα αδικημένος και η εκδίκησή του είναι να τον καταστρέψει και να πάρει ό,τι του ανήκει. Ένα σχέδιο που έχει καταστρώσει και βάζει σε εφαρμογή. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που προσπάθησε να σαμποτάρει δουλειές του Ιάσονα. Όμως την τελευταία φορά που πήγε να βάλει βόμβα σε κάποια φορτηγά του Δεμερτζή, ο Στέφανος τον άκουσε που μιλούσε στο τηλέφωνο. Όσο και αν ο Φάνης δικαιολογήθηκε ο Παράσχος, συνδυάζοντας και άλλες κινήσεις του ανιψιού του, κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει. Έτσι άφησε τον χρόνο να περάσει για λίγο, βρίσκοντας την κατάλληλη στιγμή για να του μιλήσει. Τον ρωτάει τι προηγούμενο έχει με τον Ιάσονα και του ζητά να μην προσπαθήσει να το αρνηθεί γιατί ξέρει τι έχει κάνει αφού παρακολουθεί εδώ και καιρό τις κινήσεις του και σίγουρα κάτι κρύβει.

Τότε ο Φάνης του εξομολογείται ότι ο Ιάσονας είναι αδελφός του αφού 0 Γεώργιος Δεμερτζής ήταν πατέρας του και του αφηγείται την ιστορία της ζωής του. Ο Στέφανος τότε του λέει ότι έχει δίκιο να νιώθει αδικημένος, αλλά γι’ αυτό ο μόvoς που δεν φταίει είναι ο Ιάσονας, του τονίζει ο Στέφανος και προσπαθεί να τον αποτρέψει από το σχέδιο εκδίκησης. Εκείνος όμως δεν είναι διατεθειμένος για κάτι τέτοιο. Από την άλλη ο Στέφανος δεν αποκαλύπτει σε κανένα το μυστικό του Φάνη που συνεχίζει το σχέδιό του.

Ο Φάνης αφού πλέον έχει μάθει όλα όσα χρειάζεται κι έχει αποκτήσει γνωριμίες που θα τον διευκολύνουν, αρχίζει να στέλνει ανώνυμα γράμματα στον Ιάσονα γράφοντας ότι δεν ξέρει ότι έχει έναν αδερφό και ότι δεν είναι ο μοναδικός κληρονόμος του Γεώργιου Δεμερτζή.

Στην αρχή ο Ιάσονας θεωρεί ότι είναι μια είδους φάρσα, αλλά όταν τα γράμματα συνεχίζονται κι αρχίζουν να έχουν όλο και περισσότερα στοιχεία, συνειδητοποιεί ότι μπορεί και να είναι αλήθεια και νιώθει εκνευρισμό και ανασφάλεια. Η Ουρανία ξαφνιάζεται και αυτή όταν της το λέει όμως η αμφιβολία φωλιάζει μέσα της και αρχίζει να νιώθει ότι ίσως τελικά εκείνη να μην ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής του Γεώργιου και ότι μπορεί είχε κι άλλες ερωμένες.

Η γυναίκα νιώθει το είναι της να γκρεμίζεται σε μια στιγμή αφού αισθάνεται ότι έζησε σε ένα ψέμα. Και η Αλεξάνδρα όμως που μαθαίνει τα νέα σοκάρεται και αναρωτιέται ποιος μπορεί να είναι ο αποστολέας των γραμμάτων. Πλέον ο Ιάσονας έχει ένα ακόμα πρόβλημα μέσα στα άλλα να αντιμετωπίσει αφού, αν υπάρχει αυτός ο αδελφός, θα θελήσει αυτό που του ανήκει, το μισό Κιάρι.

 

Έρωτας Φυγάς: Έρχεται στον ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία προκαλεί «σεισμό»-Σε αυτόν θα δώσει τον «Παράδεισο»

Μαυροπάνος: Η ανοδική πορεία και η μεγάλη ευκαιρία

Γιώργος Λιάγκας: Σάλος με το σχόλιο δημοσιογράφου-Άμα είναι τζαμπουίτα πάει!