Με αγωνία αναμένουμε τα επόμενα επεισόδια της σειράς Έρωτας Φυγάς που αποτέλεσε την έκπληξη της περσινής σεζόν στο Open.

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Τα νέα spoiler όμως μας φέρνουν μία νέα δολοφονική επίθεση αλλά και μία εξομολόγηση καρδιάς που θα ανατρέψει τα πάντα.

Όλα ξεκινάνε από την εμμονή της Ευγενίας με την Αλεξάνδρα. Η Ευγενία, σε μια ύστατη προσπάθεια να κρατήσει τον Μάρκο δίπλα της, κάνει απόπειρα δολοφονίας προς την Αλεξάνδρα.

Η Αλεξάνδρα όμως θα αντιδράσει παλεύοντας για τη ζωή της. Το όπλο θα εκπυρσοκροτήσει τραυματίζοντας σοβαρά την Αλεξάνδρα. Μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και όλοι πιστεύουν ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Τελικά λίγες μέρες αργότερα συνέρχεται και η πρώτη της σκέψη είναι στα παιδιά της. Τότε είναι που παίρνει τη μεγάλη απόφαση να αποκαλύψει στον Μάρκο όλη την αλήθεια για τον Γιωργάκη καθώς φοβάται για το μέλλον του παιδιού τους αν αυτή πεθάνει.

Έρωτας Φυγάς: Έξαλλος ο Μάρκος όταν μαθαίνει πως ο Γιωργάκης είναι γιος του

Η Ρηνιώ φροντίζει να φτάσει ο Μάρκος στην Αλεξάνδρα και εκεί αυτή τον βάζει να της υποσχεθεί πως δε θα θυμώσει με ότι μάθει. Εκείνος χαρούμενος που η αγαπημένη του είναι καλά δέχεται.

Η Αλεξάνδρα του αποκαλύπτει λοιπόν πως ο Γιωργάκης είναι γιος του. Ο Μάρκος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Δε μπορεί να πιστέψει ότι η γυναίκα που αγαπάει του έκρυβε αυτή την αλήθεια τόσο καιρό λέγοντας του ψέματα κατά πρόσωπο.

Τότε η Αλεξάνδρα αναγκάζεται να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια για το μυστικό και τις απειλές που δεχόταν για τον εαυτό της αλλά και τον Μάρκο αν του έλεγε την αλήθεια. Ο Μάρκος στρέφει την οργή του προς τον Ιάσονα… Θα τον προλάβει η Αλεξάνδρα;

Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς: Τέλος η εγκυμοσύνη της Μαρίνας – Της σκοτώνουν το μωρό

Δολοφονία οπαδού ΑΕΚ: Στον εισαγγελέα σήμερα οι συλληφθέντες!

Σασμός: Ο Αντρέας Βουρλάκης αποφυλακίζεται από τις Τουρκικές φυλακές