Μπορεί να κράτησε το μωρό και να αποφάσισε ότι θα προσπαθήσει να κάνει τον Μάρκο να ξεχάσει την Αλεξάνδρα στη σειρά Έρωτας Φυγάς, και να αγαπήσει εκείνη, όμως η Ευγενία συνειδητοποιεί μέρα με τη μέρα πως κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο. Πολύ σύντομα θα δούμε πως ο Μάρκος στέλνει δώρο στην Ευγενία ένα καρότσι, όμως κατά λάθος αυτό πηγαίνει στο αρχοντικό και η Αλεξάνδρα το ανοίγει, πιστεύοντας ότι το έστειλε ο Ιάσονας. ‘Οταν λύνεται η παρεξήγηση και το καροτσάκι πηγαίνει στην Ευγενία, εκείνη δεν το θέλει, επειδή., το άγγιξε η Αλεξάνδρα, και της το ξαναδίνει ως δώρο! Αυτό δεν αρέσει καθόλου στην Αλεξάνδρα και αποφασίζει να μιλήσει στον Μάρκο, για να χειριστεί εκείνος.

Την ημέρα όμως που κανονίζουν να συναντηθούν, η Ευγενία νιώθει πόνους και βλέπει αίμα! Είναι μόνη στο σπίτι και τηλεφωνεί έντρομη στο γραφείο του Μάρκου, για να τον ειδοποιήσει να την παει στο νοσοκομείο, γιατί κινδυνεύει να χάσει το μωρό τους! Εκείνος όμως δεν απαντά.. Συγκεκριμένα, βρίσκεται με την Αλεξάνδρα, η οποία είναι στις μέρες της και την ώρα που μιλούν… την πιάνουν οι πόνοι της γέννας και σπάνε τα νερά!
Πονούν δίπλα δίπλα… Με χίλια ζόρια, η Ευγενία φτάνει μόνη της στο νοσοκομείο και βλέπει τον Μάρκο να καταφθάνει βαστώντας την επίσης ετοιμόγεννη Αλεξάνδρα! Η εικόνα αυτή τη συγκλονίζει… Οι δύο γυναίκες μεταφέρονται σε διπλανά κρεβάτια. Οι γιατροί από τη μία καλούνται να ξεγεννήσουν· την Αλεξάνδρα, που έχει έναν φυσιολογικό τοκετό και από την άλλη να σώσουν την Ευγενία ή μωρό της. Η συνάδελφός τους δεν είναι καλά καλά στον 7o μήνα και έχει συσπάσεις, Η ίδια η Ευγενία τούς εκλιπαρεί να σώσουν το μωρό.

Ο Μάρκος θέλει να σωθεί η σύζυγός του. Ευτυχώς η Ευγενία σώζεται και φέρνει στον κόσμο πρόωρα ένα αγοράκι, το οποίο όμως μπαίνει σε θερμοκοιτίδα και παλεύει για να επιβιώσει… Αντίθετα, η Αλεξάνδρα φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
Η Αλεξάνδρα μεταφέρεται σε δικό της δωμάτιο με τη νεογέννητη κόρη της. Ιάσονας και Μαργέτα είναι πολύ συγκινημένοι και το δωμάτιο γεμίζει λουλούδια. Την ίδια ώρα, σε διπλανό δωμάτιο, η Ευγενία ζει το δικό της δράμα, καθώς δεν ξέρει αν ο γιος της θα ζήσει. Η θεία της η Νότα τής συμπαραστέκεται και δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό της, ενώ και ο Στέφανος την επισκέπτεται και την εμψυχώνει. Ο Μάρκος στη σειρά Έρωτας Φυγάς,  θέλει να της συμπαρασταθεί, αλλά η ίδια δεν του επιτρέπει να την πλησιάσει. Τη στοιχειώνει ακόμα η εικόνα του καθώς κρατούσε αγκαλιά την Αλεξάνδρα και την πήγαινε στο νοσοκομείο, έχοντας αφήσει τη σύζυγό του μόνη της. Μάταια η θεία της της λέει ότι ο Μάρκος δεν γνώριζε για την κατάστασή της. ‘Ηταν άλλωστε στον 7ο μήνα και δεν υπήρχε υπόνοια τοκετού…
Αργά το βράδυ, στο νοσοκομείο, όταν οι επισκέπτες έχουν φύγει, η Ευγενία σηκώνεται από το κρεβάτι για να πάει να δει τον γιο της. Η Αλεξάνδρα την πετυχαίνει στον διάδρομο και επιχειρεί να της πει δυο λόγια παρηγοριάς, όμως η Ευγενία τής απαντά με πόνο αλλά και μίσος: «Χάρηκες που δεν μπόρεσα να δώσω ένα υγιές μωρό στον Μάρκο; Σου αρέσει να με βλέπεις να καταστρέφομαι; Ο γιος μου θα ζήσει! Δεν θα είσαι ευτυχισμένη!»…
Το μωράκι του Μάρκου και της Ευγενίας αποδεικνύεται σπουδαίος μαχητής και καταφέρνει να κρατηθεί στη ζωή!

Έναν μήνα μετά τη γέννησή του, ο Μάρκος πηγαίνει να παραλάβει μητέρα και γιο από το νοσοκομείο και να τους πάει στο αρχοντικό του Παράσχου. Με τον Στέφανο έχουν συμφωνήσει ότι εκεί θα είναι πιο άνετα, ενώ και το παιδί θα μεγαλώσει μαζί και με τον παππού του. «Το αποφάσισες για μένα ή για να μη νιώθει άβολα η Αλεξάνδρα;» ρωτά τον Μάρκο η Ευγενία και του δηλώνει ότι θέλει να πάει στο σπίτι της! Και ας είναι πιο μικρό και δίπλα στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων!

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

 

Όλες οι ειδήσεις

My style Rocks: «Τέλος» από τον ΣΚΑΙ – Τι έχει συμβεί

Οι Άραβες «αρπάζουν» top όνομα του Ολυμπιακού

Αγγελική Νικολούλη: Αυτή η δημοσιογράφος θα είναι η μεγάλη της αντίπαλος