Η νέα γιατρός του νοσοκομείου έχει φτάσει μόλις στην πόλη για να αναλάβει τα καθήκοντά της στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Οταν την καλούν σε μια εκδήλωση στη λέσχη, εκείνη πηγαίνει. Εκεί συναντάει τον Ιάσονα, με τον οποίο έχει συναντηθεί ξανά, όταν εκείνος τη βοήθησε σ’ ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε με το αμάξι της. Όταν συστήνονται πια είναι η στιγμή που ξεκινάει ένα ειδύλλιο το οποίο αρχίζει να συγκινεί τον Ιάσονα. Οι δυο τους αρχίζουν να βγαίνουν ραντεβού όλο και πιο συχνά.

Ωστόσο, αυτό που για τον Ιάσονα είναι η αρχή μιας νέας σχέσης, για εκείνη είναι η εκκίνηση ενός μεγαλεπήβολου σχεδίου που έχει στήσει εδώ και καιρό με τον Φάνη. Το μεγάλο μυστικό που κρύβει ο Φάνης είναι πως ο Ιάσονας είναι αδελφός του. Ο Γεώργιος Δεμερτζής ήταν και δικός του πατέρας. Ο Φάνης είναι εξώγαμος γιος του, ένα παιδί που ποτέ δεν αναγνώρισε, αν και ήξερε την ύπαρξή του. Κι ενώ ο Φάνης μεγάλωσε αντιμετωπίζοντας πολλές δυσκολίες στη ζωή του, ο Ιάσονας, ο νόμιμος γιος και διάδοχού του Κιάρι, τα είχε όλα. Ο νεαρός άντρας νιώθει κατάφορα αδικημένος γι αυτό και αφού δεν μπορεί να βλάψει τον πατέρα του που έχει πεθάνει εδώ και χρόνια, όταν εκείvoς ήταν ακόμη παιδί, στόχος του είναι ο κληρονόμος του.

Η Άρτεμις κρύβει κι εκείνη το δικό της μυστικό κι έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο. Να καταστρέφει τον Ιάσονα. Εχει έρθει στη Μεσσήνη για να βρει τις απαντήσεις που ψάχνει, καθώς και η ίδια είναι διαλυμένη από ένα μεγάλο ψέμα που έχει καθορίσει τη ζωή της. Η Άρτεμις είναι κόρη της Ουρανίας. Ο πατέρας της τη δηλητηρίασε βάζοντας λόγια για τη μητέρα της ότι την παράτησε για να ζήσει τον έρωτά της με τον Γεώργιο Δεμερτζή και ότι δεν υπολόγισε ούτε σπίτι ούτε παιδί. Το μίσος της κοπέλας με τα χρόνια μεγάλωσε αφού στερήθηκε το μητρικό χάδι,  ενώ την ίδια ώρα η μητέρα της το πρόσφερε σε ένα ξένο παιδάκι, τον Ιάσονα!

Μόνο η η αλήθεια είναι διαφορετική. Η Ουρανία σε μία εξομολόγηση της είχε πει στην Αλεξάνδρα πως δεν είναι εύκολο να σου αρπάζουν τα παιδιά γιατί τότε γίνεσαι αγρίμι! Αυτό όμως δεν το γνωρίζει η Άρτεμις που εχει βάλει στόχο της ζωής της να καταστρέφει και τους δύο. Μόνο που το σχέδιό της θα πάρει άλλη τροπή όταν ερωτευτεί πραγματικά τον Ιάσονα.

 

Έρωτας Φυγάς: Η συνέχεια στον ΑΝΤ1

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Ο Μιχαήλ κάνει την ανατροπή και προκαλεί σεισμό στον πύργο-Η Θεοφανώ στη φωτιά!

Michael Schumacher F1: Η κατάσταση του είναι τόσο τραγική που δεν θα το ευχόσουν ούτε στον χειρότερο εχθρό σου

Το Ναυάγιο: Τέλος η σειρά-Πότε επιστρέφει