Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς καθημερινής σειράς του ΟΡΕΝ «Έρωτας Φυγάς» και έρχονται να σαρώσουν με δραματικό τρόπο τη ζωή των ηρώων.

Τα ίχνη της Μαργέτας χάνονται, γεγονός που φέρνει τα πάνω κάτω στην οικογένειά της. Σύμφωνα με το MyTV τόσο ο Ιάσονας και η Αλεξάνδρα όσο και ο Στέφανος βιώνουν απίστευτες στιγμές αγωνίας και καρδιοχτυπούν για την τύχη της γυναίκας. Ξέρουν καλά ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν να τη βλάψουν και ο νους τους πηγαίνει στα χειρότερα.

Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής της, οι Αρχές πραγματοποιούν έρευνες για να την εντοπίσουν, όμως όλες οι προσπάθειες αποβαίνουν άκαρπες. Την ίδια ώρα, ο Ιάσονας κατακλύζεται από πόνο και τύψεις, επειδή για καιρό φερόταν με απαίσιο τρόπο στη μητέρα του και φανερώνει τις ευαισθησίες που κρύβει μέσα του.

Ταυτόχρονα, ο Στέφανος αναζητά μέρα-νύχτα μανιωδώς την αγαπημένη του. Ο Μάρκος, από την πλευρά του, αντιλαμβάνεται ότι χωρίς τη Μαργέτα χάνονται οι λιγοστές ελπίδες που είχε για να επανασυνδεθεί με την Αλεξάνδρα.

Οσο οι μέρες κυλούν χωρίς να έχει βρεθεί η αγνοούμενη, οι ελπίδες σιγά-σιγά σβήνουν. Μάλιστα, η Αστυνομία προετοιμάζει την οικογένεια Δεμερτζή ότι πιθανότερο είναι η Μαργέτα να βρεθεί νεκρή, παρά ζωντανή. Αυτές τις φρικτές στιγμές αγωνίας και πόνου όλοι τους δένονται ακόμα περισσότερο.

Η Αλεξάνδρα έρχεται κοντά με τον Ιάσονα, ο οποίος μάλιστα εξομαλύνει τη σχέση του με τον Στέφανο. Τα εικοσιτετράωρα που ακολουθούν είναι εφιαλτικά, καθώς η Μαργέτα θεωρείται νεκρή.

Εν τω μεταξύ, ο Στέφανος είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να εκδικηθεί για τον θάνατό της. Από την άλλη, ο Ιάσονας, τσακισμένος από τον πόνο της απώλειας της μητέρας του, υπόσχεται στον εαυτό του να βρει τον ένοχο. Παράλληλα, προτείνει στην Αλεξάνδρα να αναλάβει τη διαχείριση του κτήματος στη θέση της πεθεράς της.“Ολοι ψάχνουν στοιχεία για το τι συνέβη στη Μαργέτα και δεν μπορούν να ηρεμήσουν ούτε λεπτό καθώς οι έρευνες οδηγούνται ξανά στο σκοτάδι. Κάποια στιγμή, ο Κοντογιάννης εμφανίζεται στη χωροφυλακή και ξαφνιάζει τους πάντες, καθώς υποδεικνύει τον φερόμενο ως ένοχο για τη δολοφονία της Μαργέτας.

Στη συνέχεια, οι Αρχές συλλαμβάνουν την Ουρανία ως ύποπτη για το έγκλημα, καθώς βρίσκουν πειστήρια ενοχής στο αυτοκίνητό της.  Εκείνη αντιστέκεται και φωνάζει σε όλους πως είναι αθώα, όμως κανείς δεν την πιστεύει. Μέχρι και ο Ιάσονας, που την έχει σαν δεύτερη μάνα, αρχίζει και έχει αμφιβολίες.

Λίγες ώρες αργότερα, όμως, τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο, διότι φτάνει μία επώνυμη καταγγελία στη χωροφυλακή και κατονομάζει άλλο πρόσωπο ως υπεύθυνο για τον φόνο.

Ωστόσο ενώ όλοι θρηνούν, η Μαργέτα είναι ζωντανή.’Ομως, έχει σοβαρούς λόγους που την κρατούν μακριά από το Κιάρι και τα αγαπημένα της πρόσωπα. ‘Οσο, λοιπόν, όλοι πιστεύουν πως έχει δολοφονηθεί, εκείνη ανακτά τις δυνάμεις της και οργανώνει τις επόμενες κινήσεις της. Φυσικά, ο στόχος της είναι σύντομα να βρεθεί ξανά δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα. Βέβαια, ώσπου να βγει η αλήθεια στο φως, τα μέλη της οικογένειάς της θα συνεχίσουν να θρηνούν τη σημαντική αυτή απώλεια από τη ζωή τους.

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ


Όλες οι ειδήσεις

MEGA: Τέλος η Ελένη Μενεγάκη-Πάει στον ΣΚΑΪ;

UEFA Ranking Ελλάδα: Δώρο από Μπαρτσελόνα – Ήρθε η στιγμή!

Σασμός: Μία κόρη για τη Βασιλική και τον Μαθιό!