Η Ευγενία, που γνωρίζει ότι ο Γιωργάκηs είναι γιος του Μάρκου στη σειρά Έρωτας Φυγάς, πλέον φτάνει στα όριά της καθώς ο τόπος είναι μικρός και δεν μπορεί να αποφύγει να βλέπει την αντίζηλό της με το παιδί του άντρα της συνεχώς μπροστά της. Ενα μικρό μπέρδεμα μεταξύ των δύο αρχοντικών επηρεάζει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία της καθώς η γυναίκα αδυνατεί να διαχειριστεί την αλήθεια. Η ζήλια της προς την Αλεξάνδρα γίνεται ολοένα και πιο φανερή και οι συνεχείς εκρήξεις της δοκιμάζουν αρκετά την υπομονή του Μάρκου. Ρόλο «πυροσβέστη» παίζει η Νότα. Της προτείνει να την ακολουθήσει στην Αθήνα προκειμένου να αλλάξει παραστάσεις. Εκείνη βρίσκει καλή την ιδέα προκειμένου να μπορέσει να βάλει τις σκέψεις της σε σειρά. Αυτό το γεγονός δίνει στον Μάρκο την ευκαιρία να προσεγγίσει την Αλεξάνδρα για να της εξομολογηθεί όλα όσα κρατάει μέσα του τόσο καιρό.

Η Μαργέτα και ο Ιάσονας ανησυχούν πως τώρα που είναι μόνος του ο Μάρκος θα βρει την ευκαιρία που ψάχνει για να βρεθεί με την Αλεξάνδρα. Και οι δύο θα κάνουν ό,τι μπορούν για να εμποδίσουν τη συνάντησή τους, αλλά η προσπάθειά τους αυτή θα αποβεί άκαρπη.

Αργότερα η Αλεξάνδρα, με αφορμή μια πληροφορία σχετικά με το σκουλαρίκι που είχε χάσει στο ξενοδοχείο της Καλαμάτας, καταλαβαίνει πως κάποιος ξέρει για την ίδια και τον Μάρκο. Υποπτεύεται την Ευγενία που έχει επιστρέψει και, με τη στάση που κρατάει προς εκείνη, την ωθεί ακόμα πιο πολύ στα όρια.

Στο μεταξύ το μυστήριο γύρω από το χαμένο σκουλαρίκι ανοίγει νέο κύκλο αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο γυναικών που δεν χάνουν ευκαιρία να πικάρουν η μια την άλλη. Στο μεταξύ ο Γιωργάκης ανεβάζει υψηλό πυρετό. Η Βάσω φωνάζει την Ευγενία για να τον δει και η γιατρός και οι γυναίκες δεν χάνουν χρόνο και παίρνουν το παιδί στην κλινική. Η Αλεξάνδρα που είναι πια ετοιμόγεννη, δεν γνωρίζει για την ασθένεια του μικρού. Οταν αντιλαμβάνεται ότι ο γιος της λείπει και αργότερα την ενημερώνουν ότι είδαν την Ευγενία να το παίρνει και να φεύγει, βάζει με το μυαλό της ότι της τον απήγαγε για να την εκδικηθεί.  Πάνω στην ταραχή της, σπάνε τα νερά της. Το ίδιο συμβαίνει και για την Ευγενία που διανύει όμως τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Κατάθεση- φωτιά καίει τον Δημοσθένη-Αυτός τον καρφώνει!

Η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό

Ο Παράδεισος των Κυριών: Έρχεται η ώρα που όλοι περίμεναν-Αυτή μπαίνει φυλακή!