Ο Έρωτας Φυγάς επιστρέφει αύριο, Κυριακή, με νέα επεισόδια. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς αναμένεται ακόμη πιο συναρπαστικός με νέους ήρωες να κάνουν την εμφάνισή τους.

Συγκεκριμένα σας έχουμε γράψει αναλυτικά ποιοι ήρωες μπαίνουν στη σειρά και τι ρόλο θα παίξουν. Παρόλα αυτά οι ιστορίες και των αγαπημένων μας χαρακτήρων εξελίσσονται κι άλλο.

Η αγωνία για την Αλεξάνδρα είναι μεγάλη μετά τον πυροβολισμό του Ιάσονα. Η Αλεξάνδρα θα καταλήξει στη φυλακή όμως τελικά θα γλιτώσει τη θανατική ποινή. Η ιστορία της με τον Μάρκο δεν έχει τελειώσει και το ζευγάρι «φυγάδων» θα μπει σε νέες περιπέτειες τη νέα σεζόν.

Νέες περιπέτειες όμως θα έχουν και οι υπόλοιποι χαρακτήρες της σειράς. Ένας από αυτούς θα είναι και η Βάσω με την ηθοποιό Χρύσα Κλουβά που υποδύεται τη Βάσω να μεταφέρει στο TV24 τι θα γίνει με τον χαρακτήρα της.

Η Βάσω είναι μια χαρούμενη νότα μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν στο Κιάρι. Είναι μια κοπέλα που πιστεύει στην αγάπη και μάλιστα ψάχνει την αγάπη. Οι απογοητεύσεις θα είναι πολλές αλλά αυτή συνεχίζει.

Η γιαγιά της θα είναι αυτή που θα της επισημάνει το ενδιαφέρον του ταυχυδρόμου για αυτήν. Η Βάσω γοητεύεται και η ιστορία της με τον ταχυδρόμο αναμένεται να έχει εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο!

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το trailer από την αυριανή πρεμιέρα

Όλες οι ειδήσεις

Ο παράδεισος των κυριών: Αυτό είναι το μέλλον Όλγας – Γιαμαλη

Οι Πάνθεοι: Αυτό είναι το βρώμικο σχέδιο του Στάθη

Πλημμύρες: Δώδεκα μέρες χωρίς νερό ο Βόλος – Τότε αναμένεται να αποκατασταθεί η υδροδότηση