Το μεγάλο του φινάλε θα προβάλει ο Έρωτας Φυγάς του ΑΝΤ1 την ερχόμενη Παρασκευή με ένα συγκλονιστικό διπλό επεισόδιο το οποίο θα ολοκληρώσει την ιστορία των ηρώων που αγαπήσαμε.

Ένας από αυτούς του ήρωες είναι και ο Θύμιος με τον ηθοποιό Νίκο Βατικιώτη που τον υποδύεται να αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στο TV24 όλα όσα θα γίνουν σε αυτόν και την Άννα.

Ο Θύμιος έχει σα μέντορά του τον Στέφανο με τους δυο τους να δένονται μέσα στη φυλακή. Είναι ο ένας για τον άλλον πάντα εκεί. Άλλωστε ο Στέφανος του εμπιστεύτηκε τη Μαργέτα.

Ωστόσο η Μαργέτα δεν έχει για εκείνον την ίδια άποψη και αποτρέπει μάλιστα την ανιψιά της Άννα να είναι μαζί του. Είναι παράλογο βέβαια σύμφωνα με τον ηθοποιό να μη βλέπει την ομοιότητα στη σχέση αυτή με τη δική της με τον Στέφανο. Η Μαργέτα δεν αμφισβητεί την καλοσύνη του, ωστόσο είναι στον χαρακτήρα της να ελέγχει τα πάντα.

Η Άννα όμως επηρεάστηκε από τη θεία της και τον κατηγόρησε για προικοθήρα το οποίο πέρασε την κόκκινη γραμμή για τον Θύμιο.

Όπως αποκαλύπτει όμως στο τέλος ο ηθοποιός, οι δυο ερωτευμένοι θα μιλήσουν με ειλικρίνεια ο ένας στον άλλο και θα καταλήξουν μαζί σε ένα καλό τέλος.

Έρωτας φυγάς: Δείτε το trailer για το τελευταίο διπλό επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς: Ο Κουράκος συλλαμβάνει την Αμαλία ως δολοφόνο

Bahar – Καινούρια αρχή: Απιστίες, ίντριγκες και πάθος για ζωή στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ!

Η Μαρία που έγινε Κάλλας: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της συγκλονιστικής σειράς της ΕΡΤ