Ο άντρας που πυροβόλησε τον Στέφανο και τη Μαργέτα στη σειρά Έρωτας Φυγάς παραδίδεται στη χωροφυλακή και η Μαργέτα ησυχάζει που δεν είναι ο Ιάσονας, αλλά στην πορεία θα διαψευστεί…

Η Ελπίδα ανακαλύπτει ότι ο Μήτσος είναι ζωντανός και τον κρύβει η Χαρά. Ο Ιάσονας παίρνει όλα τα πράγματα του μωρού από το σπίτι, λέει στην Αλεξάνδρα ότι το έχει στείλει εκτός Ελλάδος και την κάνει να περάσει τη γραμμή των ορίων της…

Η πολυβασανισμένη μητέρα γράφει ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στον Μάρκο και το εμπιστεύεται στη Ρηνιώ για να του το δώσει. Εκείνη το παραδίδει στον ταχυδρόμο που το αφήνει έξω από το σπίτι του. Το βρίσκει, όμως, η κόρη της Παναγιώτας που έχει αργήσει γιατο σχολείο και το βάζει στην τσάντα της.

Η Μαργέτα βρίσκει το δωμάτιο της νταντάς κλειδωμένο και με τη βοήθεια της Γεωργίας και του Στρατή παραβιάζουν την πόρτα και βρίσκουν την Αλεξάνδρα μέσα στα αίματα. Για να μη γίνει σούσουρο ατην περιοχή, δεν την πηγαίνουν στο νοσοκομείο, αλλά η Μαργέτα στέλνει τον Στρατή να φέρει από το νοσοκομείο το γιατρό Μπαξεβάνη.

Εκείνος σταματάει την αιμορραγία και λέει στη Μαργέτα πως πρέπει να μεταφέρει την Αλεξάνδρα σε ψυχιατρική κλινική, γιατί πάσχει από βαριά κατάθλιψη και σίγουρα θα προσπαθήσει να βάλει ξανά τέλος στη ζωή της. Η Βάσω, η Στέλλα και η Ελπίδα προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει. 0 Μάρκος διαβάζει το γράμμα της Ευγενίας, που του λέει πως φεύγει και τον αφήνει, και ξεκινάει μαζί με τον Στέφανο να πάει να τη βρει. Ο διοικητής της αστυνομίας πάει στο γραφείο του Ιάσονα και τον συλλαμβάνει για την απόπειρα δολοφονίας του Μάρκου. Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας της Αλεξάνδρας, η Μαργέτα βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς καλείται να πάρει μια πολύ δύσκολη απόφαση για το μέλλον της.

Ο Ιάσονας βρίσκεται στο κρατητήριο ενώ η φήμη του στην περιοχή δέχεται μεγάλο πλήγμα. Έτσι, αποφασίζει να κλείσει την Αλέξανδρα στο ψυχιατρείο.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του  OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αυτά τα ζευγάρια οδηγούνται στο χωρισμό!

ΠΑΟΚ: Αποκάλυψη! Εκεί θα παίζει ο Βιεϊρίνια

The Voice of Greece: Επιστρέφει αλλά με αλλαγές-Τέλος όσα ξέραμε!