Η Μπαχάρ στη σειρά του ΣΚΑΪ Bahar – Καινούργια Αρχή, συνειδητοποιεί πως η δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε στη ζωή δεν πρέπει με τίποτα να πάει χαμένη. Ήρθε ο καιρός να ζωντανέψει ξανά το μεγάλο της όνειρο, να γίνει κι αυτή γιατρός όπως ο Τιμούρ. Έτσι, αποφασίζει να κάνει το πρώτο βήμα και να δώσει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Η Μπαχάρ μελετά κρυφά για τις εξετάσεις της σε κάθε ευκαιρία που της δίνεται μέσα στη μέρα, και καταφέρνει να περάσει! Αμέσως κάνει αίτηση για να εργαστεί ως ειδικευόμενη στο ίδιο νοσοκομείο με τον Τιμούρ και τον γιο τους, χωρίς να αναφέρει καθόλου τη σχέση της μαζί τους. Η αίτηση αρχικά απορρίπτεται λόγω της ευαίσθητης υγείας της, όμως και πάλι ο Δρ. Εβρέν θα δώσει τη λύση.

 

O Τιμούρ είναι έξαλλος με τη Μπαχάρ. Όχι μόνο κινήθηκε πίσω από την πλάτη του και κατάφερε να προσληφθεί στο νοσοκομείο του, αλλά τώρα θα πρέπει να παριστάνουν και τους ξένους!

Η κυρία Νεβρά, η μητέρα του, τον συμβουλεύει να δώσει τόπο στην οργή και να την αφήσει να κάνει αυτό που θέλει. Αν την πιέσει υπερβολικά, οι συνέπειες για την οικογένεια Γιαβούζογλου θα είναι δραματικές, πολύ περισσότερο απ’ όσο μπορεί να φανταστεί αυτή τη στιγμή η Μπαχάρ.

 

Η Μπαχάρ μαθαίνει ότι στο νοσοκομείο εκτός από τον Τιμούρ και τον γιο τους τον Ουράς, εργάζεται κι άλλο ένα γνώριμο πρόσωπο από το παρελθόν. Είναι η Ρενγκίν, η παλιά τους φίλη και συμφοιτήτρια, η οποία όμως την υποδέχεται αρκετά ψυχρά.

Αργότερα, ο Τιμούρ αποφασίζει να δώσει στην Μπαχάρ ένα μάθημα για το πώς είναι πραγματικά το να δουλεύεις σε ένα μεγάλο νοσοκομείο. Έτσι, της αναθέτει την πρώτη της εφημερία, αναγκάζοντάς την να χάσει το πάρτι γενεθλίων της κόρης τους, της Ουμάι.
Η πρώτη εφημερία της Μπαχάρ στο Γυναικολογικό Τμήμα της Δρ. Ρενγκίν πηγαίνει αρκετά καλά, όμως ο ασυγκράτητος συναισθηματισμός της την οδηγεί σε σύγκρουση μαζί της.

Έτσι, η Δρ. Ρενγκίν ζητά από τον Τιμούρ να αναλάβει εκείνος τη Μπαχάρ στο δικό του Τμήμα. Το μέλλον της Μπαχάρ στο νοσοκομείο προμηνύεται δύσκολο, αλλά ευτυχώς έχει ακόμα την υποστήριξη του Δρ. Εβρέν.

Η Ουμάι, απογοητευμένη από την απουσία της μητέρας της, βγαίνει κρυφά έξω αργά το βράδυ με μια φίλη της, την Πάρλα, όμως ένα ατύχημα την οδηγεί στο νοσοκομείο με τραύμα στο κεφάλι. Στο τέλος όλα πηγαίνουν καλά, όμως ο Τιμούρ ανακαλύπτει ότι υπάρχει κάτι πολύ πιο σοβαρό που θα έπρεπε να τον ανησυχεί.

Η φιλία της κόρης του με την Πάρλα μπορεί να φέρει την καταστροφή στο γάμο του: η Πάρλα είναι η κόρη της Δρ. Ρενγκίν και γνωρίζει ότι η μητέρα της και ο Δρ. Τιμούρ εδώ και πολλά χρόνια δεν είναι μόνο συνάδελφοι…

Bahar – Καινούργια Αρχή: Δείτε το τρέιλερ

 

 

Όλες οι ειδήσεις

Ψυχοκόρες: Το τέλος βρίσκει μαζί Μαρίκα και Σώτο

Ο Παναθηναϊκός αντικατέστησε τον Βιλντόζα με Μπράουν, ο Ολυμπιακός τον πρόσθεσε!

Δημήτρης Πανόπουλος: Τέλος η τηλεόραση;