Μπαχάρ: Βόμβα με τον Τιμούρ- Είναι ο πατέρας της Πάρλα!

Μπαχάρ: Βόμβα με τον Τιμούρ- Είναι ο πατέρας της Πάρλα!

Επόμενα Επεισόδια

Από το πρώτο σχεδόν επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ, Μπαχάρ είχαμε δει πως η Ρενγκίν έχει κάποιο μεγάλο μυστικό για το οποίο την απειλεί ο αδελφός της, ο Σελίμ
Συντάκτης:

Από το πρώτο σχεδόν επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ, Μπαχάρ είχαμε δει πως η Ρενγκίν έχει κάποιο μεγάλο μυστικό για το οποίο την απειλεί ο αδελφός της, ο Σελίμ. Στα επόμενα επεισόδια της τουρκικής σειράς του ΣΚΑΪ θα σκάσει η μεγάλη βόμβα που θα σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της. Φυσικά πρόκειται για την αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας του πατέρα της Παρλά, που δεν είναι άλλος από τον Τιμούρ!
Ο Τιμούρ, μετά από μια συνάντηση με τον Σελίμ, είναι σίγουρος πως ετοιμάζει κάποια παγίδα και προσπαθεί να προειδοποιήσει τη Ρενγκίν. Ο Σελίμ τηλεφωνεί στην Παρλά και της ζητάει να συναντηθούν καθώς έχει κάτι πολύ σημαντικό να της πει, ενώ στη συνέχεια παίρνει τη Ρενγκίν και της λέει: «Θα πω στην κόρη σου την αλήθεια για τον πατέρα της. Τώρα πάω να τη βρω, έχουμε κανονίσει να συναντηθούμε».

Η Ρενγκίν τρομοκρατείται και τηλεφωνεί στην Παρλά και της ζητάει να μη συναντήσει τον θείο της, ενώ η ίδια ξεκινάει να πάει εκεί να εμποδίσει να γίνει το κακό. Ομως στη διαδρομή, εξαιτίας της βροχής αλλά και της ταχύτητας που ανέπτυξε η γυναίκα, χάνει τον έλεγχο και τρακάρει πολύ άσχημα. Στο μεταξύ, ο Σελίμ πάει έξω από το σπίτι και η Παρλά του ζητάει να της πει ό,τι έχει και να φύγει. «Εχω πει στον μπαμπά μου να έρθει από Αμερική, δεν μπορείς άλλο να μας κάνεις κακό», του λέει κι εκείνος χαμογελάει και της απαντάει: «Ο μπαμπάς σου είναι πολύ πιο κοντά απ’ όσο νομίζεις! Ο Τιμούρ Γιαβούζογλου είναι ο πατέρας σου». Η Παρλά δεν πιστεύει τον θείο της: «Τι ψεύτης που είσαι! Τι χαζομάρες ξεστομίζεις; Εμένα ο μπαμπά μου είναι στην Αμερική», ισχυρίζεται. «Ετσι σου είπαν! Αν ήταν αληθινός μπαμπάς σου δεν θα ερχόταν να σε δει;», της επισημαίνει και η κοπέλα αντιδράει: «Είσαι ψεύτης και τιποτένιος. Τα κάνεις όλα αυτά για να εκδικηθείς τη μητέρα μου. Φύγε κι εξαφανίσου από εδώ».

Εκείνος δεν μπορεί να πιστέψει πως η κοπέλα δεν τον πίστεψε, ενώ τηλεφωνεί στον Τιμούρ και του λέει: «Μόλις αποκάλυψα στην Παρλά ποιος είναι ο πραγματικός της πατέρας». Την ίδια ώρα, η Μπαχάρ ανακαλύπτει πως η Παρλά εί- ναι κόρη της Ρενγκίν.
Σε flashback θα δούμε τη ζωή της Μπαχάρ, που υποφέρει ως νοικοκυρά έχοντας ένα παιδί, μια αυταρχική πεθερά κι έναν αδιάφορο σύζυγο, ενώ η ίδια είναι νέα και έχει όλη τη ζωή μπροστά της να ζήσει τα όνειρά της. Παράλληλα, μόλις ανακαλύπτει πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Από την άλλη, ο Τιμούρ και η Ρενγκίν, που δεν ξεπέρασαν ποτέ ο ένας τον άλλον, βρίσκονται στη Νέα Υόρκη για ένα συνέδριο και περνάνε το βράδυ τους μαζί. «Θέλω να είμαστε ξανά μαζί», της λέει εκείνος και εκείνη του ξεκαθαρίζει: «Είσαι παντρεμένος κι εγώ έχω σχέση. Πώς μπορούμε να είμαστε μαζί; Ο,τι ζήσαμε τελείωσε, πέρασε. Σε παρακαλώ πολύ φύγε γιατί θα έρθει ο σύντροφός μου». Αυτή ήταν η τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δυο τους, μέχρι που οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν ξανά στην Κωνσταντινούπολη κατά την επιστροφή εκείνης. Λίγους μήνες αργότερα η Μπαχάρ και η Ρενγκίν γεννάνε τις κόρες τους.

 

Μπαχάρ: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ψυχοκόρες: Το τέλος θα είναι λύτρωση!

Η Τουρκία θα γεμίσει κινέζικα αυτοκίνητα! – Τι συνέβη

Η Παραλία: Το σκοτάδι της Χούντας και ένας απαγορευμένος έρωτας έρχονται στα Μάταλα

 

Facebook Share: %CE%9C%CF%80%CE%B1%CF%87%CE%AC%CF%81%3A+%CE%92%CF%8C%CE%BC%CE%B2%CE%B1+%CE%BC%CE%B5+%CF%84%CE%BF%CE%BD+%CE%A4%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CF%81-+%CE%95%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9+%CE%BF+%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%82+%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%A0%CE%AC%CF%81%CE%BB%CE%B1%21 Facebook Share: %CE%9C%CF%80%CE%B1%CF%87%CE%AC%CF%81%3A+%CE%92%CF%8C%CE%BC%CE%B2%CE%B1+%CE%BC%CE%B5+%CF%84%CE%BF%CE%BD+%CE%A4%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CF%81-+%CE%95%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9+%CE%BF+%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%82+%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%A0%CE%AC%CF%81%CE%BB%CE%B1%21 Facebook Share: %CE%9C%CF%80%CE%B1%CF%87%CE%AC%CF%81%3A+%CE%92%CF%8C%CE%BC%CE%B2%CE%B1+%CE%BC%CE%B5+%CF%84%CE%BF%CE%BD+%CE%A4%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CF%81-+%CE%95%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9+%CE%BF+%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%82+%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%A0%CE%AC%CF%81%CE%BB%CE%B1%21