Η Έλλη είναι αποφασισμένη να ψάξει να βρει τους βιολογικούς της γονείς. Από την άλλη η Ρωξάνη στη σειρά «Άσε μας ρε μαμά» προσεγγίζει ξανά τον Θωμά. Όταν όμως το μαθαίνει η Αλίκη καταστρώνει ένα σχέδιο! Σύντομα οι δύο γυναίκες τσακώνονται άσχημα ενώ τότε καταφτάνει ο Μάθιου μαζί με τον θείο του τον ψυχίατρο!

 

Η Όλγα, προσποιούμενη την Ρωσίδα μαφιόζα στη σειρά του Alpha, συναντάει την «Λερναία Ύδρα» για να σώσει τον Σωτήρη και η Έλλη ανακοινώνει στον Δημήτρη πως θα ψάξει τους βιολογικούς της γονείς. Κι ενώ οι μισοί στην βίλα μαθαίνουν αραβικά και οι άλλοι μισοί ασχολούνται με τις παραδοσιακές ενδυμασίες που θα φορέσουν για τους Άραβες επενδυτές, η Ρωξάνη προσεγγίζει ξανά τον Θωμά κι αυτός πάει στην Αρμέκο κρυφά απ’ την Αλίκη. Αυτή όμως δυστυχώς θα δει το μήνυμα της Ρωξάνης στον Θωμά και θα σκαρφιστεί ένα νέο σατανικό σχέδιο για το Πόρτο Τσίγκρι!

Άσε μας ρε μαμά: Μία μεγάλη έκπληξη στο Πόρτο Τσίγκρι

Επεισόδιο 83. Το σπίτι άδειο. Όλοι δουλεύουν πυρετωδώς. Μόνο ο Άρης με τη Σοφία είναι εκεί και «διαβάζουν», ενώ οι μπράβοι της Λερναίας Ύδρας συνεχίζουν να παρακολουθούν την Όλγα και τη βλέπουν να φιλιέται με τον Σωτήρη. Και φτάνει η στιγμή που ο Άραβας έρχεται στην ΑΡΜΕΚΟ. Κι ενώ όλα λειτουργούν ρολόι, τα ρούχα, η μπουχάρα, οι πίτες της Γεσθημανής… Μια έκπληξη τους περιμένει όταν φτάνουν στο Πόρτο Τσίγκρι. Ο Τσιαούσης και άλλοι γιδοβοσκοί διαμαρτύρονται και δεν τους αφήνουν σε ησυχία. Ο Θωμάς και η Αλίκη παρακολουθούν και διασκεδάζουν. Για πόσο ακόμα όμως;

Επεισόδιο 84. Η Αλίκη, μετά το φιάσκο με τον Τσιαούση, έρχεται στην Αρμέκο μαζί με όλο το Παπαπέτρου-team αποφασισμένη να διαλύσει την συμφωνία με τον Άραβα. Κι ενώ πιάνονται μαλλί-με-μαλλί με την Ρωξάνη, στην Αρμέκο καταφτάνει κι ο Μάθιου, μαζί με τον Ορέστη Λαζάρου, θείο του, ψυχίατρο και κορυφή στο είδος του. Έτσι, καθώς η Ρωξάνη προσπαθεί να διαχειριστεί την νέα κρίση, ο Ορέστης προσπαθεί να λύσει τα ψυχολογικά της οικογένειας… Στο μεταξύ, η Γεσθημανή αρνείται να ξεκουνήσει από τη θέση της γραμματέως στο γραφείο του Δημήτρη, ενώ η Νικόλ έχει μια ιδέα για να ενώσει ξανά Αρμέκο και Παπαπέτρου που δυστυχώς θα αποδειχτεί καταστροφική για την ίδια!