Η χιουμοριστική σειρά Άσε μας ρε μαμά με το καταπληκτικό καστ, υπόσχεται ξεκαρδιστικές καταστάσεις και την ερχόμενη εβδομάδα. Τα επεισόδια της σειράς του Alpha προβάλλονται από Δευτέρα έως Τετάρτη στις 20:00!

Άσε μας ρε μαμά!

Ο Βασίλης βοηθά τον Θωμά κι αυτός ξεκινά να επανέρχεται. Μάλιστα,  κανονίζουν ραντεβού για συμβιβασμό με τους Ταβουλαρέους. Η Ρωξάνη κι ο Μενέλαος θα είναι αντιμέτωποι με το Θωμα και το Βασίλη. Αυτή η δύσκολη κατάσταση για όλους θα λάβει τέλος; Από την άλλη, ο Δημήτρης ανακοινώνει στην οικογένειά του την παραίτηση του. Αυτό το γεγονός θα το μάθει και η Ρωξάνη από την Νικόλ.  Η Έλλη θα του ζητήσει συγγνώμη και θα τα βρουν. Η Κορίνα και ο Μάθιου κάνουν τον πρώτο τους υπέρηχο! Στο μεταξύ Δανάη και Άρης συνεχίζουν κρυφά απ’ τους δικούς τους τη σχέση τους.

Άσε μας ρε μαμά 22/02

Νάντια και Μάθιου θέλουν οπωσδήποτε τη θέση του διευθυντή. Μάλιστα θα παλέψουν για να την πάρουν χρησιμοποιώντας κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο! Ο Μπάμπης προσπαθεί να συνετίσει τον Θωμά για να συμβιβαστεί με την ΑΡΜΕΚΟ. Στο μεταξύ η Γεσθημανή προσπαθεί να βάζει συνέχεια τον Δημήτρη σε όλες τις δουλειές του σπιτιού! Ο Θωμάς που μοιάζει να είναι απελπισμένος, προτείνει στον Δημήτρη να επιστρέψει με μεγαλύτερα ποσοστά. Εκείνος όμως δεν μοιάζει να… πείθεται! Ποιο από τα τεχνάσματα του Μπάμπη θα δουλέψει για να εκτονωθεί ο Θωμάς; Θα υπάρξει άραγε λύση; Θα πιάσουν τόπο τα φυτίλια που βάζει η Νάντια στην Κορίνα για τον Μάθιου;

Άσε μας ρε μαμά 23/02 

Η Κορίνα ζητά επιτακτικά από τον Μάθιου να της πει τι ήταν αυτό που ήθελε να ανακοινώσει το ηρωικό βράδυ των αποκαλύψεων! Εκείνος όμως έχει άλλα σχέδια και απλά εξαφανίζεται! Ο ίδιος ψάχνει το θάρρος να μιλήσει και όλοι οι υπόλοιποι τον ψάχνουν! Ο Σωτήρης όμως που ξέρει την αλήθεια, αρνείται να τους βοηθήσει. Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης, απογοητευμένος που δεν έχει επαγγελματικές προτάσεις, σκέφτεται να στραφεί στις εναλλακτικές καλλιέργειες στο χωριό. Πώς θα το πάρει η Έλλη; Έχει διάθεση να κάνει τέτοια… στροφή στην καριέρα της; Από την άλλη, ο  Μπάμπης κάνει ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες με τον Θωμά. Κάνει δηλαδή απέλπιδες προσπάθειες μήπως εκείνος  δεχτεί τον συμβιβασμό με την Αρμέκο.