Αν αναρωτιέστε… «Μετά τον “Σασμό”, τι;», ο ALPHA, το κανάλι της Κηφισιάς έχει την απάντηση για τη σειρά που θα βρεθεί στη θέση της επιτυχημένης δραματικής σειράς και ακούει στον τίτλο «Άγιος Έρωτας».

Στο επίκεντρο θα είναι και πάλι ένας απαγορευμένος έρωτας. Ύστερα από το δράμα των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, έρχεται μια σειρά της οποίας η κεντρική ιδέα θυμίζει κάτι από το «Αγγιγμα ψυχής», που ξεκίνησε να προβάλλεται το 1998 με τον Σταύρο Ζαλμά στον ρόλο του ιερέα και την πρωτοεμφανιζόμενη Θεοφανία Παπαθωμά να τον ερωτεύεται παράφορα. Η νέα πρόταση του ALPHA λέγεται «Αγιος έρωτας». Πρόκειται για μια δραματική σειρά εποχής που θα μας ταξιδέψει στα Χανιά και στο Ναύπλιο και τοποθετείται χρονικά μετά τον εμφύλιο πόλεμο. Το φορμάτ είναι χιλιανής προέλευσης, βασίζεται στη σειρά «Perdora nuestros pecados (Συγχώρεσε τις αμαρτίες μας») και θα προσαρμοστεί φυσικά στα ελληνικά δεδομένα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κωνσταντίνας Γαρνέλη στο περιοδικό TiVi Σίριαλ, ο βασικός ήρωας είναι ένας νεαρός σε ηλικία παπάς, ο οποίος αποφασίζει να επιστρέψει στον τόπο καταγωγής του έπειτα από αρκετά χρόνια. Εκεί θα προσπαθήσει να βρει την ηρεμία του, αλλά θα ερωτευτεί τη νεαρή κόρη του προύχοντα της περιοχής, ο οποίος εξουσιάζει με τον τρόπο του όλη την πόλη. Παρά το γεγονός ότι γνωρίζει πως πρόκειται για μiα απαγορευμένη για τον ίδιο συνθήκη, τα αισθήματά του ιερέα καταλαμβάνουν τη λογική του. Τη διασκευή του σεναρίου υπογράφουν ο Αγγελος Χασάπογλου και η Ρένα Ρίγγα και τη σκηνοθεσία ο Σπύρος Μιχαλόπουλος.

Το κανάλι ευελπιστεί ο «Αγιος έρωτας» να αποτελέσει μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές για την επόμενη χρονιά. Το καστ θα είναι πολυάριθμο και τα πρώτα ονόματα που έχουν κλείσει συνεργασία είναι κορυφαία. Η Κατερίνα Παπουτσάκη, ύστερα από τα «Καλύτερά μας χρόνια» της ΕΡΤ1 επιστρέφει στη μικρή οθόνη σε δράμα κι αυτή είναι μια μεγάλη έκπληξη.

Ο Γιάννης Τσορτέκης μετά τον «Σκαραβαίο», αλλά και το «Αυτή η νύχτα» συνεργάζεται με το ίδιο κανάλι για τρίτη σεζόν, όπως και η Δανάη Παππά που από τον «Σασμό» θα βρεθεί σε μια σειρά που θα προβάλλεται στην ίδια ζώνη προβολής. Επίσης και ο σπουδαίος ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Παπανικολάου, θα κάνει μέσα από τον «Αγιο έρωτα» την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση.

 

ALPHA: Έρχεται ο Άγιος Έρωτας

Όλες οι ειδήσεις

Ψυχοκόρες: Το τέλος θα είναι λύτρωση!

Η Τουρκία θα γεμίσει κινέζικα αυτοκίνητα! – Τι συνέβη

Η Παραλία: Το σκοτάδι της Χούντας και ένας απαγορευμένος έρωτας έρχονται στα Μάταλα