Θρίλερ με τις Άγριες Μέλισσες γιατί Θα μειωθούν οι μέρες προβολής λόγω κορονοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Super Κατερίνα”, τα γυρίσματα σταμάτησαν για λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια των γιορτών. Επίσης δεν έπαιζαν τα επεισόδια κατά τις ημέρες των εορτών.

Η πανδημία ωστόσο χάλασε τα σχέδια της παραγωγής καθώς τα κρούσματα κορονοϊού δεν επέτρεψαν την επανέναρξη των γυρισμάτων.

Επειδή δεν υπάρχει στοκ επεισοδίων, για τις επόμενες δύο εβδομάδες η σειρά θα παίζει στους τηλεοπτικούς δέκτες από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 δύο ημέρες την εβδομάδα αντί για τέσσερις. Συγκεκριμένα οι «Άγριες Μέλισσες» θα μας κάνουν τηλεοπτική συντροφιά μόνο κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Ένα από τα κρούσματα είναι η Δανάη Μιχαλάκη που έχει το ρόλο της Δρόσως.

Άγριες Μέλισσες

Στο επεισόδιο της Δευτέρας θα δούμε την απόπειρα δολοφονίας του Ντούνια παίρνει αναπάντεχη τροπή και αλλάζει τους ρόλους θύτη και θύματος. Θα καταφέρει ο Πέτρος να γλυτώσει απ’ την εκδικητική μανία του αστυνόμου; Ο Ακύλας έχει μάθει ότι ο Κωνσταντής ήταν ο εραστής της γυναίκας του.

Στο μεταξύ όλοι ξέρουν ότι η Μαρία Κίτσου είχε νιώσει αδιαθεσία νωρίτερα το απόγευμα στις 23 Δεκεμβρίου, κατά τις 17:00, τηλεφώνησε στον παραγωγό της παράστασης Πάνο Κατσαρίδη και του είπε ότι δεν θα είναι στο πόστο της.

Η παράσταση στο Παλλάς  θα διαρκέσει έως και τις 9 Ιανουαρίου.