Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου δήλωσε «Μούδιασα, ήταν ο λόγος που έκανα κλικ και είπα ότι θα μιλήσω με την παραγωγή για να φύγω». Ο Βαλάντης είναι η αιτία, όπως δηλώνει, για την εθελούσια έξοδό του από το Survivor.

Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την οικειοθελή του αποχώρηση από το Survivor, έκανε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Love it» του ΣΚΑΪ για όλους και για όλα.

«Υπάρχουν δύο ειδών παίκτες στο Survivor. Αυτοί που θα μπουν για να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία και εκείνοι που θα μπουν με κάποια προβλήματα από πριν. Οι προσωπικοί μου λόγοι θα παραμείνουν προσωπικοί, δεν χρειάζεται να τους πω. Μέσα στο παιχνίδι οι παίκτες αλλάζουν και μπαίνουν σε μια διαδικασία ριάλιτι, αυτό με δυσκόλεψε πάρα πολύ.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου είπε στη συνέχεια στον ΣΚΑΪ: «Ο Γιωρίκας επηρεάζεται από τον Βαλάντη. Όταν ένας άνθρωπος σου φωνάζει ασταμάτητα και σε μειώνει συνέχεια μπαίνεις σε μεγαλύτερη άμυνα, θα φωνάξεις κι εγώ ξέφυγα από τα όριά μου με τον Βαλάντη.

Ο Βαλάντης έπαιξε κομβικό ρόλο στο αν θα μείνω ή όχι στο παιχνίδι.

Ο Βαλάντης έπαιξε κομβικό ρόλο στο αν θα μείνω ή όχι στο παιχνίδι. Με έβγαλε πολλές φορές από τα ρούχα μου και με δυσκόλεψε πάρα πολύ στο κομμάτι της συμβίωσης. Είναι πολύ οξύθυμος, επιθετικός πάρα πολύ απέναντί μου αλλά και σε άλλους παίκτες, πάθαινε κρίσεις, μετά ηρεμούσε και ήταν αρνάκι».

Άρχισα να φωνάζω περισσότερο και να μην μπορώ να συγκρατήσω τον εαυτό μου, είχα πέσει και ψυχολογικά. Περίμενα ότι θα υπάρχουν αντιδράσεις από ανθρώπους του χώρου λόγω της συμμετοχής μου στο Survivor. Μετάνιωσα που ψήφισα την Ευρυδίκη. Δεν είπε η Μυριέλλα  να ψηφίσω την Ευρυδίκη, μου είπε να βγάλω άλλο παίκτη και μου εξήγησε τους λόγους», είπε αρχικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Όλα όσα είπε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου