Η Ελένη με τον Δούκα στις Άγριες Μέλισσες θα έχουν μία απρόσμενη συνάντηση στα χωράφια του Γιώργη και οι παλιοί λογαριασμοί φαίνεται πως θα κλείσουν για πάντα. Οι δυο τους ομολογούν για πρώτη φορά αλήθειες που πονάνε και ο καθένας κάνει τον απολογισμό του.

Οι ώρες περνούν και ο Λάμπρος αναζητά παντού την Ελένη, που έχει εξαφανιστεί. Παράλληλα, η Μυρσίνη, καταρρακωμένο από όσα της αποκαλύπτονται για τον Σέργιο, πρέπει πια να επιλέξει τι ήταν ο γιος της, θύμα ή θύτης;

Για πρώτη φορά σκέφτεται πως ίσως πράγματι οι αδελφές Σταμίρη στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 προσπαθούσαν να σωθούν από εκείνον και φέρνει στον νου της όσα μεσολάβησαν από εκείνη τπ στιγμή και έπειτα. Για εκείνον θυσιάστηκε και έβαψε τα χέρια της με αίμα δίνοντας εντολές που κόστισαν ζωές ανθρώπων αλλά και σχέσεις ζωής.

Ταυτόχρονα, η Πηνελόπη απέναντι από τον Μελέτη έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια για εκείνον. Από τον άλλη, ο Ακύλας, έχοντας καταφέρει να ξεφύγει από την άγρια συμπλοκή στο βουνό, βλέπει πως είναι στριμωγμένος από παντού και ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη. Το Διαφάνι είναι πια έτοιμο να κλείσει όλες τις πληγές του και τον κύκλο του αίματος που άνοιξε με τον θάνατο του Γιώργη.

Η τελική αναμέτρηση, όμως, είναι προ των πυλών και κανείς δεν ξέρει ποιος θα μείνει ζωντανός στο τέλος. Ο Δούκας, η Μυρσίνη και ο Ακύλας θα πληρώσουν για όλα όσα έχουν διαπράξει και η λύτρωση για τα θύματά τους θα έρθει σύντομα. Οι αδελφές Σταμίρη θα καταφέρουν να ζή-σουν πια ευτυχισμένες με τα παιδιά τους και τους άντρες που τις αγάπησαν. Και το Διαφάνι γυρίζει σελίδα και περιμένει πιο αισιόδοξες και χαρούμενες ημέρες.

Άγριες Μέλισσες: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου!