Δράση και στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες με τον Ζάχο να βγαίνει εκτός εαυτού! Ο ταγματάρχης δεν πρόκειται να χαριστεί στην οικογένεια Σταμίρη. Ψάχνει να βρει και την πιο μικρή λεπτομέρεια για να μπορέσει να παγιδεύσει τον Λάμπρο Σεβαστό. Ωστόσο η Ασημίνα είναι αυτή που θα βγάλει το φίδι από την τρύπα. Η Ελένη από την άλλη θα δει σημάδια από κάτι που θα χαροποιούσε σε άλλες περιπτώσεις. Πώς θα αντιδράσει εκείνη; Τι θα κάνει με τον Λάμπρο ειδικά τώρα που ξέρει ότι έχει μπλεξίματα με τον νόμο; Είναι έτοιμη να μεγαλώσει μόνη της ένα παιδί;

 

Άγριες Μέλισσες: Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου

Η Ασημίνα ομολογεί στον Ζάχο πως είναι υπεύθυνη για τις εφημερίδες και ο Ζάχος αποφασίζει να λάβει μέτρα. Η Ζωή βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα. Ο Ακύλας απαντάει σκληρά στο τελεσίγραφο του Μελέτη. Η Ελένη συγκρούεται με τον Πέτρο και τον Λάμπρο.

Ο Σταμάτης αποκαλύπτει στη Βιολέτα ποιος είναι ο Ζαχαρίας, ενώ η Ουρανία, στριμωγμένη, ομολογεί στον Μπάμπη την αλήθεια. Η Δρόσω έχει αμφιβολίες για τη Ρένα, τη στιγμή που ο Νικηφόρος έρχεται αντιμέτωπος με τον Μόρτζο.

Η Αντιγόνη διώχνει τον Δούκα από το σπίτι της, ενώ μια μεγάλη αποκάλυψη θα γεμίσει την Ελένη άγχος και αγωνία…