Ο ΑΝΤ1 ενισχύει συνεχώς τις Άγριες Μέλισσες αφού πρόκειται για ένα από τα σίριαλ σταθμός που έφεραν και πάλι την μυθοπλασία στην Ελλάδα εκεί που της αξίζει. Μάλιστα αποτέλεσε ουσιαστικά τον μπούσουλα για τα υπόλοιπα που ακολούθησαν. Ας δούμε όμως τι θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια.

Στο επόμενο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς το βράδυ της Δευτέρας (21/2) η Ασημίνα και η Δρόσω προσπαθούν να έρθουν σε μία συνεννόηση με τη Ρένα και τον Νικηφόρο για το καλό του Σέργιου. Το τελευταίο που θέλουν είναι να διαταραχθεί η ηρεμία του μικρού, γι’ αυτό και πρέπει να πάρουν τα μέτρα τους.

Άγριες Μέλισσες: Ο εφιάλτης του Λευτέρη

Ο Λευτέρης από την άλλη μπορεί να γύρισε στο Διαφάνι, να ικανοποίησε και τον πατέρα αλλά και την μητέρα του αλλά εκείνος είναι δυστυχισμένος. Τα βασανιστήρια που έχει περάσει κατόπιν διαταγής του πατέρα άφησαν ανεξίτηλα σημάδια.

Όλα μοιάζουν να είναι εφιάλτης. Είναι συνεχώς στο πλευρό του ανθρώπου που τόσο μισεί. Για να μπορέσει να επιβιώσει κάνει ό,τι του πει και απλά αναπνέει! Προσπαθεί να τον κάνει να νιώσει κάτι για εκείνον. Η Ζωή όμως έχει έρθει σε πανικό. Δεν είναι αυτό το δικό της παιδί. Από την άλλη ο Ακύλας τον καταπιέζει και του λέει να βγαίνει με γυναίκες.

Ο Λεύτερης, θέλοντας να τον ικανοποιήσει, αλλά και να «απομακρυνθεί» από τον έλεγχό που του ασκεί, του ανακοινώνει πως είναι ερωτευμένος με την Βέτα. Μάλιστα δηλώνει ότι έχει μετανοήσει για τα λάθη του παρελθόντος. Ο Ακύλας τον αγκαλιάζει ευτυχισμένος. Όμως πού θα βρει  ο Λευτέρης  την «Βέτα» που θα του προσφέρει την ηρεμία του;