Αν δεν έχετε χορτάσει από ίντριγκα στο Survivor, καλά μου παιδιά, τότε με τα ονόματα που ακούγεται ότι θα έρθουν στον Δομίνικο, θα «σκάσετε»!

Οι άνθρωποι του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, το έχουν βάλει σκοπό να σπάσουν κάθε ρεκόρ στην τηλεθέαση τη φετινή σεζόν.

Μπορεί στο κομμάτι της ίντριγκας να έχουν σημειωθεί βήματα προόδου, αλλά για αγνό, αιμοβόρο ριάλιτι, έχουν ακόμα κάποια χιλιόμετρα να διανύσουν.

Και αυτή η απόσταση, φαίνεται ότι μπορεί να καλυφθεί λίαν συντόμως με δύο «hot» ονόματα. 

Πριν σας πω, θα σας βάλω ένα μικρό κουιζάκι. Τι είχε γίνει πέρυσι στο ακριβώς αντίστοιχο διάστημα για να εκτοξευθούν τα νούμερα τηλεθέασης;

Αν σκεφτήκατε την είσοδο του Σάκη Κατσούλη, τότε βρίσκεστε σε καλό δρόμο για να απαντήσετε. Ας μην παρατείνω άλλο την αγωνία.

Δύο κοριτσόπουλα από την ομάδα των Διασήμων, έχουν απασχολήσει στο Survivor με τις νυν, τις πρώην σχέσεις ή μη σχέσεις τους τελοσπάντων. Κι αυτές είναι η Κάτια Ταραμπάνκο και η Μυριέλλα Κουρεντή. Ωραία μέχρι εδώ;

Survivor: Ο Πρώην και ο… Συνοδοιπόρος

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ της Ελένης Βουλγαράκη, έκτακτη συνάδερφος, δεν το συζητώ και της εκπομπής «Έλα Καλημέρα», θα μπουν στο παιχνίδι δύο άνδρες που έχουν παρελθόν και παρόν με τις δύο.

Ο ένας είναι ο Κωνσταντίνος Χωρινός. Ο εν λόγω άντρας ήταν η σχέση της Κάτιας κατά την παραμονή της στην περσινή έκδοση του ριάλιτι. Με την επιστροφή της παίκτριας στην Ελλάδα όμως, το γλυκό έγινε… πετιμέζι και χάλασε η συνταγή. Πάπαλα, πως το λένε, χώρισαν.

Ωστόσο, οι άνθρωποι της παραγωγής πιστεύουν ότι η είσοδός του θα φέρει αυτό ακριβώς που αποζητούν. ΡΙ-Α-ΛΙ-ΤΙ. 

Το ίδιο θα συμβεί και με τον φίλο, συνοδοιπόρο, συναγωνιστή, συν…οδηγό (;) – και πολλά ακόμα συν – Τζον Λυγνό. Ναι βρε, ο Τζον, ο λόγος που ο Τσακατσούκας έγινε έξω φρενών. Αυτός.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δεύτερος είναι ήδη στην Καραϊβική και κάνει διατάσεις για τους στίβους μάχης, σε αντίθεση με τον Χωρινό, στον οποίο έχει γίνει η πρόταση, έχει γίνει κουβέντα και προς το παρόν το σκέφτεται.

Πάντως, θα πρόκειται για δύο μαγικές προσθήκες που θα προσφέρουν ιστορικές στιγμές κάτω από τους κοκοφοίνικες.

https://youtu.be/lsZ8m4hrYNo