Όοσ πλησιάζει το τέλος στις Άγριες Μέλισσες η αγωνία χτυπά κόκκινο! Η δραματική σειρά του ΑΝΤ1 κρατά γερά για τουλάχιστον ένα μήνα ακόμα και ανεβάζει στα ύψη τη… θερμοκρασία των τηλεθεατών!

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 125 στις 6/6/2022

Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή πρέπει να πάρουν μία δύσκολη απόφαση και να βρεθούν απέναντι σε όλο το χωριό, ενώ ο Δούκας διώχνει τον Ακύλα από το σπίτι του. Τρεις μήνες μετά… Ο καιρός περνάει στο Διαφάνι με τα έργα να καθυστερούν συνεχώς. Ο Λάμπρος περνάει επιτροπή για να πάρει τη θέση του πίσω, ενώ η Δρόσω ανησυχεί για την κατάσταση του Κωνσταντή.
Ο Ακύλας ιδρύει το δικό του κόμμα με μπροστάρη τον Λευτέρη. Ο Μπάμπης και η Κορίνα αποφασίζουν να φύγουν στην Κρήτη και η Πηνελόπη βρίσκει στο δρόμο της μία μάρτυρα που θα μπορούσε να την βοηθήσει.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 126 στις 7/6/2022

Η εσκεμμένη καθυστέρηση που δημιουργούν ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή στα έργα του αεροδρόμιο δημιουργεί μεγάλες αντιδράσεις. Η Ελένη, ο Λάμπρος και η Ασημίνα ανακαλύπτουν τη μυστική έρευνα του Ζάχου και του Πέτρου, ενώ ο Μπάμπης με την Κορίνα εμμένουν στην απόφασή τους να μετακομίσουν στην Κρήτη παρά την άρνησή των δικών τους…

Όμως ένα αναπάντεχο γεγονός θα χαλάσει τα σχέδια τους. Η Πηνελόπη προσπαθεί να προσεγγίσει την Ασπασία χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο Νικηφόρος θα δεχτεί μία απρόσμενη επίσκεψη στη Πανδώρα, ενώ μία σύγκρουση στο καφενείο θα δοκιμάσει τη σχέση του Κωνσταντή με τη Δρόσω.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 127 στις 8/6/2022

Ο Κωνσταντής δεν αντέχει το βάρος των τύψεων του κι επισκέπτεται τον Μελέτη, με σκοπό να βγάλει μέσα του όλα όσα τον απασχολούν. Η επιστροφή του Θόδωρου δίνει ελπίδα αλλά ο Κουρτέσης δεν θέλει να ρισκάρει.

Ο Μελέτης πιέζει την Ασπασία, αλλά εκείνη δεν είναι συνεργάσιμη. Ο Μπάμπης σε πανικό κρύβεται στο σπίτι του Άγγελου και προσπαθεί να πάρει πίσω την Κορίνα.
Ο Ακύλας είναι αποφασισμένος να κρατήσει την οικογένειά του φυλακισμένη παρά τις αντιδράσεις του. Ο Μελέτης έρχεται αντιμέτωπος με την Πηνελόπη για να σταματήσει το ψάξιμο.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 128 στις 9/6/2022

Η απόπειρα του Μπάμπη, να κλέψει την Κορίνα, θα προκαλέσουν μεγάλες αναταράξεις, με τον πανικό να είναι διάχυτος. Η Πηνελόπη θα δεχτεί έναν ανέλπιστο σύμμαχο, στην προσπάθειά της να ρίξει φως στη δολοφονία του Γραμματικού, ενώ η κατάσταση του Κωνσταντή δείχνει να χειροτερεύει σκορπίζοντας ανησυχία στους γύρω του.

Κάτι πρέπει να κάνουμε, κινδυνεύει, λέει η Μυρσίνη κυριευμένη από πανικό. Ο Θόδωρος φέρνει στην Πανδώρα τον άνθρωπο που φέρεται να πούλησε εκρηκτικό μηχανισμό στον Ξανθό για την επίθεση εναντίον του Ζάχου. Ο Μελέτης είναι έτοιμος ν’ αποκαλύψει τα πάντα στην Πηνελόπη αλλά ένα τρυφερό τετ-α-τετ της, θα αλλάξει και πάλι τα δεδομένα.