Συναρπαστικές οι εξελίξεις και στο σημερινό (25/1) δεύτερο επεισόδιο από τη σειρά Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1. Ο Δούκας δείχνει να καταλαβαίνει τα πραγματικά σχέδια του Ακύλα για το αεροδρόμιο στο επόμενο επεισόδιο. Όμως αυτή τη φορά θέλει να συμμαχήσει με τους Διαφανιώτες. Ωστόσο ο Νικηφόρος δε φάνηκε να ασπάζεται αυτή του την απόφαση. Οι υπόλοιποι όμως πώς θα το πάρουν τελικά;

Συναρπαστικές οι εξελίξεις και στο σημερινό (25/1) δεύτερο επεισόδιο από τη σειρά Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1. Ο Δούκας δείχνει να καταλαβαίνει

Η Ασημίνα και η Ρένα έχουν μια συζήτηση με απρόβλεπτες συνέπειες. Από την άλλη η Ελένη ανησυχεί με την αλλαγή συμπεριφοράς και τα ξεσπάσματα του Λάμπρου.

Άγριες Μέλισσες επόμενο επεισόδιο 25/1

Ο Άγγελος θα πει στη Σοφούλα το σχέδιό του για τον Θανασάκη. Ο Ζάχος και ο Λάμπρος συνεχίζουν τις συγκρούσεις, φέρνοντας την Ελένη σε δύσκολη θέση. Ο Νικηφόρος ανακοινώνει στην Ασημίνα κάτι που θα την καταρρακώσει. Ο Λευτέρης αποκαλύπτει στη Ζωή τα βασανιστήρια που περνάει στον στρατό και εκείνη παίρνει μια θανάσιμη απόφαση που θ’ αλλάξει τα πάντα.

Το επόμενο διάστημα ο Ζάχος αλλάζει τη συμπεριφορά του απέναντι στις αδελφές Σταμίρη.  Αυτό θα οδηγήσει την Ασημίνα στην απόφαση να αναλάβει όλη την ευθύνη και να σώσει την Ελένη και τη Δρόσω. Γι’ αυτό και φτάνει στο σημείο να πει στον Ζάχο ότι εκείνη είναι υπεύθυνη για τις εφημερίδες. Αυτός τότε αποφασίζει να πάρει τα μέτρα του.