Τα γεγονότα στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1 τρέχουν με… ταχύτητες φωτός! Η αγωνία για τις εξελίξεις χτυπάει κόκκινο! Ποιο είναι το υπόγειο σχέδιο του Δούκα για τον Ακύλα; Πόσο θα τον στηρίξουν ο Μελέτης αλλά και ο Ζάχος; Θα συναντηθεί η Ρένα με την Δρόσω και την Ασημίνα; Δείτε τι πρόκειται να γίνει τόσο στο σημεριό επεισόδιο όσο και στο αυριανό.

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη φοβάται την Αντιγόνη

Η Ουρανία ομολογεί στον Κυριάκο την αλήθεια για το δάνειο, ενώ η Ρένα πιέζει τον Νικηφόρο να μιλήσει στον Σέργιο. Από την άλλη η Δρόσω εκφράζει τις αντιρρήσεις της για εκείνη και προκαλεί εντάσεις.

Ο Πέτρος καταλαβαίνει πως ο Ζάχος έκλεισε την εφημερίδα του και τον αντιμετωπίζει κατάματα. Η Μυρσίνη έρχεται σε σύγκρουση με την Αντιγόνη και καταλαβαίνει πως η αντίζηλός της δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τη μάχη. Ο Άγγελος μπαίνει στα γραφεία των Αβάντων. Ο Παναγιώτης δεν εμπιστεύεται τον Σταμάτη, ενώ ο Ζαχαρίας περνά δύσκολα στο σχολείο.

Ο Ακύλας προχωράει τα μεγαλεπήβολα σχέδια του στο Διαφάνι. Μελέτης και Δούκας δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια. Η Ελένη αιφνιδιάζεται από τον Τόλλια και έχει μια απρόσμενη συνάντηση…

 Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου

Το πτώμα του Λούβαρη θα φέρει καινούριες αναταράξεις στην οικογένεια Σεβαστού. Η Ρένα ζητάει απ’ τον Νικηφόρο να συναντηθούνε με την Ασημίνα και τη Δρόσω. Έτσι ίσως καταφέρουν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Θα δεχτούν τα κορίτσια αυτήν την ριψοκίνδυνη πρόταση; Η Ζωή συνεχίζει τις προσπάθειες να συνεφέρει τον γιο της. Στο μεταξύ ο Δούκας αρχίζει έναν υπόγειο πόλεμο εναντίον του Ακύλα, χρησιμοποιώντας τόσο τον Ζάχο, όσο και τον Μελέτη.

Το Διαφάνι πρέπει να ψηφίσει εάν θα δεχτεί τη βοήθεια που τους προσφέρει ο Δούκας για τη μάχη εναντίον του αεροδρομίου. Ο Ακύλας θα βρεθεί  απ’ τη μια στιγμή στην άλλη με την πλάτη στον τοίχο. Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα;