Πού θα οδηγηθεί η ολέθρια σχέση του Ακύλα με τον Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1; Οι δύο πρωταγωνιστές μίλησαν για τους ρόλους τους αλλά και για το μέλλον της σειράς που τα τελευταία τρία χρόνια έχουν ανεβάσει ψηλά τον πήχη της μυθοπλασίας.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης δήλωσε ότι οι δύο πρωταγωνιστές περνούν μία φάση «δυσπιστίας» αλλά άφησε να εννοηθεί ότι ο Ακύλας και η Μυρσίνη θα συμμαχήσουν. Ωστόσο ο Μελέτης δε φαίνεται να τον αφήνει να κάνει άλλο κακό στο Διαφάνι.

Όπως είπε σε συνέντευξή του ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο γιος της Ανέτ έχει καταλάβει ότι έκανε λάθος χειρισμούς με τον Ακύλα. Έτσι από σύμμαχος γίνεται ορκισμένος εχθρός. Όταν καταλάβει και τη συμμαχία που διέπραξαν Ακύλας- Μυρσίνη εκείνος είναι που θα κάνει τα πάντα για να σώσει την οικογένεια.

Διαβάστε περισσότερα στον Τηλεθεατή που κυκλοφορεί.

Στο μεταξύ στις Άγριες Μέλισσες ξεκινά η αρχή του τέλους.

Τι κι αν πάλεψαν για επτά χρόνια να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό ποια είναι η πραγματική μητέρα του Σέργιου στις Άγριες Μέλισσες; Η Ρένα έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο και αποκάλυψε στον μικρό την αλήθεια! Τα όσα θα ακολουθήσουν από εδώ και στο εξής θα είναι συγκλονιστικά για όλους και φυσικά το μεγάλο δράμα μόλις αρχίζει…

 

Από τη στιγμή που η Μυρσίνη, εξαιτίας του μίσους της για τις Σταμίραινεs, αποκαλύπτει στη Ρένα όλη την αλήθεια για το ποια είναι η αληθινή μητέρα του Σέργιου, η αρχή του τέλους έχει ήδη ξεκινήσει στη σειρά του ΑΝΤ1.

Η Ασημίνα με τη Δρόσω είναι έξαλλες με αυτή την εξέλιξη, ενώ και ο Νικηφόρος από την πλευρά του έχει εκφράσει τις ανησυχίες του, αλλά έχει εμπιστοσύνη στην αρραβωνιαστικιά του ότι δε θα πει τίποτα. Μάλιστα και η ίδια η Ρένα είχε πει στη Δρόσω, όταν εκείνη της είπε πως δεν θέλει ποτέ ο μικρός να μάθει την αλήθεια: «Δεν υπάρχει περίπτωση να πω ποτέ σ’ ένα παιδί ότι η θεία του είναι η μητέρα του». Όλα αυτά, όμως, θα αλλάξουν όταν ο Νικηφόρος θα την αφήσει για να γυρίσει πίσω στην πρώην γυναίκα του! Η ζήλια, η απογοήτευση και το αίσθημα της εκδίκησης θα την κυριεύσουν και τότε θα φροντίσει να τους εκδικηθεί μέσω του Σέργιου.