Κι ενώ ο Άρης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από ένα ατύχημα στους στάβλους στην Άγρια Γη, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του, ένα στοιχείο απειλεί να αποκαλύψει την αληθινή του ταυτότητα. Οσο για τη Ρένα, κάποιες περίεργες κινήσεις την κάνουν να υποπτεύεται ότι η Όλγα θέλει το κακό της, όμως όταν ανακαλύψει ότι δεν είναι αυτή υπαίτια, η ανησυχία της μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Κι ενώ ο Μιχάλης και ο Μάνος προσπαθούν να βρουν στοιχεία υπέρ της Νάντιας χωρίς επιτυχία, ο Άρης διαφεύγει τον κίνδυνο και ανησυχεί τώρα μήπως η Ολγα ανακάλυψε την επίμαχη παιδική φωτογραφία με τον πατέρα του. Την ίδια στιγμή δέχεται στο νοσοκομείο τη συγκινητική επίσκεψη της Μυρτώς. Η Ελπίδα με τον Στέφανο και τον Κωστή φτάνουν στη Βοστώνη αισιόδοξοι, αλλά η αγωνία για την επέμβαση του παιδιού κορυφώνεται. Ο μικρός κάνει τις πρώτες εξετάσεις, που θα κρίνουν αν έχει ελπίδα να περπατήσει ξανά. Η Ελπίδα και ο Στέφανοs αγωνιούν μαζί του. Η Ελπίδα αναρωτιέται αν τα καταφέρει και ο Στέφανος την στηρίζει.

Στην Ελλάδα, ο Άρης προέβη σε μια κίνηση που κανείς δεν περίμενε, αφού αποκαλύπτει στον Γιώργο ποιος είναι. Του λέει ότι είναι ο Νικόλας Γαλάνης  και εκείνος σοκάρεται. Ομως, ο Μάνος και ο Μιχάλης φοβούνται μη φτάσει η αλήθεια στα αυτιά της Όλγας! Τον ρωτούν αν τρελάθηκε που είπε στο τσιράκι της Ολγας ποιος είναι! Εκείνος επιμένει ότι δεν πρόκειται να πει τίποτα! Δεν τον συμφέρει να μιλήσει.

Ο διοικητής καλεί στο τμήμα τη Μυρτώ, προκειμένου να μάθει για το παρελθόν της οικογένειάς της. Αμέσως μετά εμφανίζεται στο σπίτι της Ολγας, αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια για το τι συμβαίνει ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Εν τω μεταξύ, η Ρένα συνεχίζει να πιστεύει ότι η Ολγα την έχει βάλει στο στόχαστρό της κι έχει ακραία ξεσπάσματα από τον φόβο της!

Άγρια Γη: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΣΚΑΪ

Όλες οι ειδήσεις

Μαριάννα Τουμασάτου: Με αυτό το κόμμα κατεβαίνει στις εκλογές;

ΠΑΟΚ: Δεν μπορεί να τα περιμένει όλα από τον «Ντέλια»

Τάνια Τσανακλίδου: Πιέσεις για να κατέβει υποψήφια στις εκλογές από αυτόν τον Πρόεδρο