Ο Μιχάλης στην  Άγρια Γη γεμίζει ενοχές μετά από τη συνάντησή του με τη Μυρτώ. Η ερωτική πίεση της Όλγας προς τον Άρη, τον ωθεί να στήσει, με τη βοήθεια του Μιχάλη, ένα νέο σκάνδαλο με θύμα τον ίδιο, προκειμένου να την κρατήσει μακριά του.

Αυτό όμως θα έχει βαρύ τίμημα, αφού η Ελπίδα πληγώνεται και τον διαγράφει απ’ τη ζωή της. Απ’ την άλλη, ο Αντώνης αποφασίζει να επισημοποιήσει τη σχέση του με τη Ρένα. Αυτό πυροδοτεί την οργή της Όλγας, που ανησυχεί πως ένας γάμος θα δώσει το δικαίωμα στη Ρένα να διεκδικήσει μέρος της περιουσίας. Την ίδια στιγμή στη σειρά του ΣΚΑΪ, η Ρένα εξομολογείται στον Αντώνη το ενδεχόμενο να είναι έγκυος. Ενώ ο Γιώργος βρίσκεται μπροστά σε μια νέα αποκάλυψη, που μπορεί να αλλάξει την πορεία όλων.
Μετά τη φωτογραφία που τον δείχνει αγκαλιά με την Όλγα, ο Άρης βλέπει να απομακρύνονται από κοντά του, όσοι τον συμπαθούσαν. Η Ελπίδα, πληγωμένη και απογοητευμένη, του ζητάει να μείνει μακριά απ’ αυτή και τον Κωστή. Ο Αντώνης, προβληματισμένος από την πιθανή εγκυμοσύνη της Ρένας, καλεί σε δείπνο την Ελπίδα και τον Αλέξη, σε μια προσπάθεια να αποδεχτούν τη σχέση του. Η Όλγα προσπαθεί να εμποδίσει αυτή τη συνάντηση και τους επισημαίνει τον κίνδυνο να μοιραστούν την περιουσία τους με την ερωμένη του Αντώνη και ένα παιδί που ίσως προκύψει στο μέλλον από αυτή τη σχέση. Ο Θωμάς μαθαίνει από τον Γιώργο, ότι θα συνεχίσει να ψάχνει τον Νικόλα Γαλάνη και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Μυρτώ αρχίζει να έχει κάποιες αναλαμπές μνήμης. Άρης και Μιχάλης ανησυχούν για την έρευνα του Γιώργου, που μπορεί να οδηγήσει στην πραγματική ταυτότητα του Άρη.

Άγρια Γη: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Στη φυλακή ο Θοδωρής για την δολοφονία του Κοσμά

Κλείδωσε: Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού για τον Γενάρη!

Η Γη της Ελιάς: Άγριος ξυλοδαρμός της Αθηνάς- Συνάντηση Σωκράτη-Αντιγόνης