Αυτά είναι τα πρόσωπα της καθημερινής σειράς «Άγρια Γη». Άνθρωποι ευαίσθητοι με ανάγκη για δικαίωση και άνθρωποι σκληροί με δίψα για εκδίκηση. Η δραματική καθημερινή σειρά που έρχεται στον ΣΚΑΪ την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν αφηγείται ανθρώπινες σχέσεις, συμφέροντα, πάθη και ακραίες καταστάσεις δοκιμάζουν καθημερινούς ανθρώπους. Σε μια επαρχιακή πόλη, η ζωή κοντά στη γη κάνει τα πράγματα πιο απλά, πιο ουσιαστικά. Τα πρόσωπα είναι ευαίσθητα και ταυτόχρονα σκληρά σαν τη γη που τους θρέφει. Καλό και κακό συνυπάρχει και οδηγεί τις ζωές τους σε ένα πόλεμο που δεν τελειώνει ποτέ. Τα κρυμμένα μυστικά, η ανάγκη για δικαίωση και η δίψα για εκδίκηση, σκεπάζουν τη φωνή της μετριοπάθειας και της λήθης.

Στα επόμενα επεισόδια η Μυρτώ βυθίζεται σε απόγνωση με τον θάνατο του Πέτρου αλλά και με την εξαφάνιση του μικρού Νικόλα. Στο μεταξύ ο εκβιασμός του Χρήστου στην Όλγα για να πουλήσουν το παιδί στο εξωτερικό, πετυχαίνει!

Η υπόθεση πηγαίνει στα χέρια του Μιχάλη που την αναλαμβάνει σαν τοπικός αστυνόμος. Στο μεταξύ η Όλγα έχει καταφέρει να προχωρήσει με επιτυχία στο σατανικό της σχέδιο να αγοράσει το κτήμα από τη Μυρτώ. Η μικρή Ελπίδα εξακολουθεί να θρηνεί για τον φίλο της. Μέχρι  και σήμερα ψάχνει να μάθει τι έχει απογίνει. Γι’ αυτό παίρνει την απόφαση και απευθύνεται στον Γιώργο, που είναι ιδιωτικός ερευνητής.

Εκείνος απ’ την άλλη, εντοπίζει την παλιά γνωριμία της Όλγας με τον Χρήστο. Ο γάμος της Ελπίδας με τον Στέφανο περνάει σοβαρή κρίση, ενώ ο Άρης αναγνωρίζει μετά από χρόνια τον απαγωγέα του.

Άγρια Γη: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Άγρια Γη: Ο Μάνος τυφλώνεται – Ο Πέτρος χάνει τη ζωή του μπροστά στα μάτια του γιού του

Καιρός: Ο Αρναούτογλου προειδοποιεί για θερμό τριήμερο – Αγγίζει τους 35 βαθμούς η θερμοκρασία

Ο Παράδεισος Των Κυριών: Η Ντέπυ δίνει κατάθεση στην αστυνομία και ανατρέπει τα πάντα για τον φόνο