Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ, Άγρια Γη, μπορεί ο Γιώργος να φωτογραφίζει πιθανά στοιχεία που μπορεί να ενοχοποιήσουν τον Άρη, αλλά δεν καταφέρνει να βρει τα κλεμμένα χρήματα.

Από την  άλλη ο Στέφανος προσπαθεί να βάλει λόγια στον Κωστή για τον Άρη, έτσι ώστε να καταφέρει να τον πάρει με το μέρος του, αλλά ο Άρης καταφέρνει να δείξει ότι νοιάζεται πραγματικά κι έτσι να έρθει πιο κοντά και με την Ελπίδα.

Ο Λουκάς μπορεί να έχει στα χέρια του τα αποτελέσματα του DNA αλλά αυτά δεν οδηγούν πουθενά, όμως ο ίδιος επιμένει ότι η έρευνα πρέπει να συνεχιστεί πριν αποκλειστεί το ενδεχόμενο του φόνου. Επισκέπτεται τον Αλέξη και προσπαθεί με πλάγιο τρόπο να τον ανακρίνει, αλλά εμφανίζεται η Όλγα που με αυτοπεποίθηση τον διώχνει προστατεύοντας έτσι τον Αλέξη. Ο Μιχάλης πληροφορείται ότι είναι πολύ πιθανό να βρήκαν τον αδερφό του Άρη. Εν τω μεταξύ, ο Χρήστος απειλεί την Όλγα ότι αν κινδυνεύσει ξανά η ζωή του θα αποκαλύψει τα πάντα για την απαγωγή του Νικόλα ενώ ο Στέφανος αποκαλύπτει στην Ελπίδα ότι κρατάει τον Αλέξη στο χέρι και πώς αν δεν μείνουν μαζί θα τον στείλει στη φυλακή

Άγρια Γη: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

 

Όλες οι ειδήσεις

Το μυστικό του MEGA για να σαρώσει με Maestro και Μαύρο Ρόδο

Ελέγχουν ΜΚΟ που πλημμύρισαν με πρόσφυγες την Ελλάδα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

ΣΚΑΪ: Τι συμβαίνει με τους Αταίριαστους;