Η Όλγα πιέζει τον Ορέστη να κάνει το τεστ DNA του Άρη στην Άγρια Γη, δίνοντάς του συγκριτικό υλικό του Στέφανου. Εκείνος αρνείται και αυτό τους φέρνει ξανά σε σύγκρουση. Ο Κωστής είναι αναστατωμένος με την αναχώρηση του Στέφανου. Η Ελπίδα προσπαθεί να τον καθησυχάσει, λέγοντας ότι θα έχει πάντα δίπλα του και τους δύο γονείς του.
Η ομολογία του Χρήστου εναντίον της Όλγας φέρνει νέα ταραχή σε όλους, ενώ ο Μάνος βλέπει ένα μικρό φως στην υπόθεση της Νάντιας με την  πρόθεση της Χαράς να πει την αλήθεια. Η Όλγα επιβεβαιώνει ότι ο Άρης και η Ελπίδα έχουν ερωτική σχέση και τον διώχνει οργισμένη. Εκείνος αρνείται να φύγει, ενώ το περιστατικό στέκεται αφορμή για να τσακωθεί με την κόρη της.

Στο μεταξύ, ο Λουκάς προχωράει με τον έλεγχο DNA, παρά την παράκληση του Μιχάλη. Μόλις παίρνει το αποτέλεσμα, το στέλνει στον Ορέστη ο οποίος ειδοποιεί αμέσως την Ολγα. Ο Άρης που νιώθει τον κλοιό να στενεύει γύρω του , αποφασίζει να φύγει και παρακαλεί τον Στέφανο να προσέχει τη Μυρτώ όσο εκείνος θα λείπει.

Ο Γιώργος φτάνει πολύ κοντά στο να βρει τη Ρένα, αλλά τελευταία στιγμή τον αντιλαμβάνεται ο Περικλής και τον χτυπάει, αφήνοντάς τον αναίσθητο. Έχει προλάβει όμως να τοποθετήσει έναν κοριό, ώστε να μπορέσει να παρακολουθήσει τη Ρένα, οπλισμένος και έτοιμος για όλα αυτή τη φορά.
Ο Λουκάς φροντίζει να αλλάξει το γενετικό υλικό, το τεστ DNA βγαίνει αρνητικό και η Όλγα πείθεται ότι ο Άρης δεν είναι ο Νικόλας. ‘Ετσι, αρχίζει και πάλι να τον εμπιστεύεται. Του ζητά μάλιστα να τη βοηθήσει να φτάσει στον Χρήστο. Ο Στέφανος φιλοξενεί τη Μυρτώ στο σπίτι του και, για ασφάλεια, προσλαμβάνει μια κοπέλα για να την προσέχει, τη Ζωή. Οι ερωτήσεις, όμως, που κάνει για το παρελθόν δείχνουν πως δεν έχει έρθει τυχαία στο χωριό. Η Όλγα έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Ορέστη, ενώ παράλληλα εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία προκειμένου να ελέγχει τις κινήσεις της Μυρτώς. Η Ελπίδα και ο Άρης εκφράζουν όλο και πιο θερμά τα αισθήματά τους, παρά τις ενοχές εκείνου, επειδή της κρύβει την αλήθεια, αλλά και τα εμπόδια που τους βάζει ο Κωστής. Η Νάντια αθωώνεται και μαζί με τον Μάνο μετακομίζουν στο καινούργιο τους σπίτι. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι στο χωριό έχει φτάσει η πρώην κοπέλα εκείνου, η Εύα.

Ο Άρης καταστρώνει σχέδιο για να παγιδέψει την Όλγα και ζητά από τον Χρήστο να τον βοηθήσει κάνοντας το δόλωμα!

 

Άγρια Γη: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΣΚΑΪ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 19/1: Κλάμα στα social με τα ελληνικά της Καρολίνας

Viral βίντεο-«γροθιά» στο στομάχι: Κομμωτής ξυρίζει το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί σε καρκινοπαθή πελάτισσα

ΕΛΕΟΣ: Ο Αντώνης Σρόιτερ στο MEGA