Ο Χρήστος επιστρέφει και πάλι στην Άγρια Γη και ξεκαθαρίζει στον Άρη ότι είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί την Όλγα. Λέει ότι  θα κάνει το πάντα για να πληρώσει ό,τι έχει κάνει! Δεν θα τη γλιτώσει, ισχυρίζεται.

Ο Μάνος βγάζει τη Νάντια από το κρατητήριο πληρώνοντας το ποσό της εγγύησης, γεγονός που προκαλεί απρόβλεπτες συνέπειες τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Μιχάλη, που οι υποψίεs της αστυνομίας στρέφονται πάνω τους θεωρώντας τους δύο άντρες ως συνεργούς της κοπέλας στη δολοφονία τού παραλίγο βιαστή της. Αυτό δυσκολεύει πολύ τα πράγματα και η Νάντια σκέφτεται να ομολογήσει τη δολοφονία για να τους προστατεύσει. Ο Μάνος ωστόσο προσπαθεί να την αποτρέψει. Στο μεταξύ η Ρένα γίνεται στόχος του Περικλή και βρίσκεται σε πραγματικό κίνδυνο. Η Όλγα καταφέρνει να σαγηνεύσει τον διοικητή και οι δυο τους καταλήγουν στο κρεβάτι κι εκείνος στη συνέχεια προσπαθεί να μάθει περισσότερα γι αυτήν από τη Ρόζα.

Όμως και η Ολγα από τη μεριά της αναθέτει στον Γιώργο να ελέγξει το παρελθόν του διοικητή. Αυτό που βρίσκει της προκαλεί εντύπωση. Ο Χρήστος ζητάει από τον Μιχάλη να τον προμηθεύσει και πάλι με πλαστά έγγραφα, για να φύγει από τη χώρα.

Ο Μιχάλης δέχεται, αλλά μια συζήτηση με τον διοικητή αλλάζει δραματικά τα σχέδιά τους. Εν τω μεταξύ, μια επίσκεψη της Ολγας στη Μυρτώ, απειλεί να αποκαλύψει την αλήθεια για τον Αρη, αφού εκείνη την πιέζει με ερωτήσεις για τον Νικόλα.

Άγρια Γη: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΣΚΑΪ

Όλες οι ειδήσεις

Άγρια Γη: Ο Άρης θυμώνει με την Ελπίδα!

Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπή με τις μέρες προβολής!