Ο ερχομός του Βλάσση ως Νικόλας Γαλάνης στην Άγρια Γη, φέρνει τα πάνω κάτω.
Η ξαφνική του άφιξη  στην Αγρια Πλαγιά, και το γεγονός ότι συστήνεται σαν Νικόλας Γαλάνης θα τους ξεσηκώσει όλους. Η Ελπίδα είναι ευτυχισμένη αφού νιώθει πως δικαιώθηκαν οι προσδοκίες της. Από την άλλη, όμως, η Ολγα τον βλέπει με καχυποψία.

Στο κτήμα όλοι οι εργαζόμενοι τον υποδέχονται με αγάπη. Ο Θωμάς ανησυχεί για την αντίδραση του Στέφανου και αναρωτιέται πώς θα αποκαλύψει στον Στέφανο πως ο Νικόλας είναι αδελφός του;
Και ο Άρης θα χρειαστεί να ξεσκεπάσει τον Βλάσση χωρίς να αποκαλυφθεί η δική του ταυτότητα. Αυτό όμως είναι πολύ δύσκολο να συμβεί. Από την άλλη, η Ελπίδα δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της πιστεύοντας πως ο Βλάσσης είναι ο παιδικός της φίλος Νικόλας και ζητάει από την Ολγα να μην είναι εχθρική μαζί του.

Ο Θωμάς συστήνει τον Βλάσση στον Στέφανο χωρίς να αποκαλύψει τη συγγένεια που τους συνδέει ενώ ο Αλέξης κλείνεται στον εαυτό του και διώχνει την Άννα.

Στο μεταξύ ο Χρήστος, μαθαίνοντας πως η γυναίκα που κρύβεται μαζί του είναι η Μυρτώ Γαλάνη, αλλάζει στάση απέναντί της και την οδηγεί έξω από το παλιό της σπίτι.

Τιιν ώρα που ο Άρης ψάχνει τροπο να εκθέσει τον Βλάσση, εκείνος αποδεικνύει οτι είναι ένα βήμα μπροστά. απειλώντας θανάσιμα τον Άρη.

Ο ίδιος δείχνει να υποχωρεί στις απειλές του και αναγκαζεται να τον καλύψει στην πλεκτάνη του.

Παράλληλα, ζηλεύει βλέποντας την Ελπίδα ευτυχισμένη με την παρουσία του Βλάσση στα κτήματα και αυτό τον κάνει να αλλάξει γνώμη και να δώσει στην Ολγα το αρνητικό τεστ DNA,  ώστε εκείνη να καταλάβει την απάτη του.

Άγρια Γη: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΣΚΑΪ.

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Έτσι μπαίνει τέλος στο «ειδύλλιο» Ειρήνης και Φίλιππου-Αυτός θέλει να βγάλει από τη μέση τον Δημοσθένη

Σεισμός: Συνεχίζεται η ανησυχία από τους σεισμολόγους – «Δε γνωρίζουμε αν αυτός ήταν ο κύριος σεισμός»!

Σασμός: Ο Ευθύμης φέρνει τον χωρισμό σε Μαθιό-Βασιλική!