Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Άγρια Γη του ΣΚΑΪ η Όλγα, που είναι ιδιαίτερα καχύποπτη για τα πραγματικά κίνητρα του Άρη, βάζει τον στενό συνεργάτη της Γιώργο, να ερευνήσει το παρελθόν του.

Η Ελπίδα μπαίνει στη μέση έτσι ώστε να δουλέψει ξανά ο Άρης στο κτήμα τους. Αυτό είναι που τρελαίνει την Όλγα και της προκαλεί απίστευτη οργή.

Η φιλική σχέση Ελπίδας – Άρη πυροδοτεί εκ νέου τη ζήλια του Στέφανου. Η Όλγα ξεκαθαρίζει στον Άρη πως δεν τον εμπιστεύεται και θα έχει τα μάτια της κολλημένα επάνω του.

Στο δέκατο επεισόδιο ο Άρης έχει πιάσει ξανά δουλειά στο κτήμα. Η Όλγα ωστόσο έχει τις αμφιβολίες της,όμως ο Άρης θα καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της μετά και τις πληροφορίες του Γιώργου για το παρελθόν του Άρη στον στρατό.

Η Ελπίδα και ο Στέφανος ενδιαφέρονται για την υγεία του Κωστή και αυτό είναι που φέρνει μεγαλύτερη ένταση στην ήδη προβληματική σχέση τους. Το παιδί εντωμεταξύ θεωρεί υπεύθυνη την Ελπίδα για το ατύχημά του και ξεσπάει την πίκρα του πάνω της, ωστόσο η Όλγα καταφέρνει να τον μαλακώσει. Προσπαθεί να καθησυχάσει και τον Στέφανο που η παρουσία του Άρη στο κτήμα, τον ενοχλεί έντονα και απαιτεί να τον διώξουν. Ο Άρης βρίσκει στο γραφείο της Όλγας ένα σημαντικό για εκείνον αντικείμενο που ανήκε στον πατέρα στου…

 Άγρια Γη: Δείτε το σημερινό Trailer

Όλες οι ειδήσεις

Γλυκάνισος: Ποιος πυροβολεί την Ραζάν-Ο Στρατής θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του-‘Ενα βήμα πριν τον γκρεμό!

Καιρός: Ο Αρναούτογλου προβλέπει νέες βροχές και καταιγίδες για την Παρασκευή (23/9)

Ποιος Παπαδόπουλος: Σε περιπέτειες ο παππούς- Παίρνουν κρυφά το αμάξι του πατέρα της Εριέττας