Η Ζέτα στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει τον Στρατή με όλο της το είναι, ενώ ο κλοιός γύρω από το «Ονειρο» σφίγγει. Είναι αποφασισμένη να μάθει την αλήθεια, για το τι ακριβώς έχει συμβεί με τη νεκρή γυναίκα που έχει παγιδεύσει την καρδιά του.

Η συμφιλίωση της Διαμάντως με τη Νίτσα, για χάρη του μικρού Νικόλα, που δείχνει μεγάλη αδυναμία στη «Θεία Νίτσα» και οι φροντίδες του Γιώργη ενισχύουν το αίσθημα «είμαστε οικογένεια» στο «Όνειρο» την ίδια στιγμή που ο δικηγόρος Παπαδόπουλος πιέζει αφόρητα τον Στρατή να το πουλήσει. Το επίμονο φλερτ του Σταύρου αναγκάζει τη Ζέτα να του ξεκαθαρίσει ότι η καρδιά της δεν είναι διαθέσιμη.

Η συνεχής πίεση της Φωτεινής και της Εύης, που έχουν συμμαχήσει με τον Αλέξανδρο, φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τον Χρήστο, ο οποίος έχει να διαχειριστεί και την πίεση που του ασκεί το Κίνημα, να ανακοινώσει άμεσα την υποψηφιότητά του και να ξεκινήσει προεκλογική εκστρατεία. Μόνη παρηγοριά του, η Βάσω, που προσπαθεί να κατανοήσει τον πολύπλοκο κόσμο του και να μάθει τα μυστικά του. Στο σπίτι του Στέλιου και της Αγλάϊας επικρατεί χάος και πανικός για το μέλλον τους και το μέλλον του χαμένου -για μια ακόμη φορά- γιου τους, Μίλτου.

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε προηγούμενο τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Σοκ στη Μάνη-Η Αρετή κάνει μάγια σε Στάθη και Ιουλία

«Άκυρο» Ιβάν Σαββίδη για μεταγραφή!

Το Μεγάλο Παζάρι: Επανέρχεται μετά από χρόνια!