Ο Τάσος Λέκκας, λίγες ημέρες πριν προβληθεί το μεγάλο φινάλε της σειράς του Alpha αποκαλύπτει στο MyTV όσα πρόκειται να συμβούν στη ζωή του ήρωα που υποδύεται.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων:
-Ο Γιώργης έχει τρελαθεί με όσα έχει μάθει για τον Χρήστο και απομακρύνεται από τη Νίτσα. Ο Τάσος θα βρει την ευκαιρία να την πλησιάσει;

-Αυτό που συμβαίνει με τον Γιώργη σίγουρα δημιουργεί θλίψη στη Νίτσα και ο Τάσος, νιώθοντας έντονα συναισθήματα για εκείνη, δεν θέλει να τη βλέπει θλιμμένη.

Ο άνθρωπος αυτός, ό,τι και να είναι, έχει μέσα του αγάπη και μπορεί να βγάλει πότε-πότε και τρυφερότητα. Οπότε πιέζεται να βλέπει τη Νίτσα να υποφέρει. Είναι και ο Γιώργης κατεστραμμένος αυτή τη στιγμή, με αυτά που έχει μάθει να έχει γκρεμιστεί ο κόσμος του.

Τον σκέφτεται και αυτόν, αλλά βλέποντας τη Νίτσα γονατισμένη θα προσπαθήσει σίγουρα να την ηρεμήσει.

-Η σειρά ολοκληρώνεται φέτος! Μπορεί να μας δώσεις μια γεύση από το μεγάλο φινάλε;

-Το φινάλε θα είναι τρομερά ανατρεπτικό! Υπάρχουν κάποια πράγματα που θα συμβούν και κανένας δεν τα περιμένει. Είναι φοβερό, η σειρά έχει συγκλονιστικές εξελίξεις, γεμάτες μυστήριο.

-Εσύ, αν είχες τη δυνατότητα να το κάνεις, ποιο τέλος θα έδινε στον ήρωα που υποδύεσαι;

-Σίγουρα θα τον απομάκρυνα από το ζευγάρι, για να τους αφήσω ήσυχους. Θα του έγραφα ένα happy end να βρει κι αυτός την υγεία του, γιατί έχει στη ζωή του πολλή μιζέρια και κατήφεια.

Θα τον κρατούσα στην Ελλάδα, γιατί δεν περνούσε και πολύ καλά στην Αυστραλία, αλλά θα του άλλαζα πόλη.

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας φυγάς: Αυτό είναι το μέλλον του Νικόλα στη 2η σεζόν

Το μυστικό της πεταλούδας – OPEN: Η υπόθεση από τα πρώτα 10 επεισόδια

Μαύρο Ρόδο: Αυτός είναι ο «φύλακας Άγγελος» της Ελισάβετ