Ο Έρωτας φυγάς του OPEN έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό που του χαρίζει υψηλές πτήσεις στην τηλεθέαση, με τη 2η σεζόν να αναμένεται ανάλογη και συναρπαστική! 

Ο Γιώργος Σπάνιας κρατά έναν από τους βασικούς ρόλους, εκείνον του Νικόλα, με τον οποίο μάλλον έχουν γίνει φιλαράκια. Κι αυτό διότι έχει καταλάβει τον τρόπο που σκέφτεται και ενεργεί, ακόμα κι αν κάνει λάθος επιλογές.
Ο ίδιος παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο tivi σίριαλ, όπου αναφέρθηκε στη συνέχεια της σειράς.

Στο ερώτημα για το αν ο Νικόλας θα έρθει αντιμέτωπος με τον κίνδυνο, απάντησε: «Φυσικά. Ήρθε μια φορά και δεν αποκλείεται να ξαναέρθει».

Παράλληλα, μίλησε για το γεγονός πως γρήγορα πήρε την απόφαση να προχωρήσει στη ζωή του, κάνοντας το βήμα με τη Ρηνιώ.

«Αρχικά ήταν ένα μικρό βλέμμα προς τη Ρηνιώ από τη μεριά του που τελικά εξελίχθηκε όντως γρήγορα, αφού υπήρξε ανταπόκριση, παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς της λόγω του πρόσφατου χωρισμού του με την Άννα.

Το θέμα είναι αν τελικά θα πορευτούν μαζί καθώς φαντάζομαι ότι θα υπάρξουν πολλά εμπόδια στη σχέση τους με τόσα που συμβαίνουν στο ευρύτερο περιβάλλον. Ήδη αναβλήθηκε ο αρραβώνας τους».

Τέλος, σε ό,τι αφορά τον δεύτερο κύκλο, υποσχέθηκε ακόμη μεγαλύτερες ανατροπές και καταιγιστικές εξελίξεις, καθώς πλέον τίποτα δεν θα είναι ίδιο στη ζωή των ηρώων.

https://youtu.be/hybyj3vkHrQ

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Αυτός είναι ο «φύλακας Άγγελος» της Ελισάβετ

Survivor αποχώρηση spoiler 27/6: Οριστικό SPOILER! Αυτός αποχωρεί – Αυτά τα χρήματα παίρνει!

«Πάγωσε» η Λίτσα Πατέρα με το σχόλιο του Λιάγκα