Ο τοκογλύφος Βαγγέλης στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, δολοφονείται πληρώνοντας με τη ζωή του την άρνηση να πουλήσει τα χρέη του στο δικηγόρο Παπαδόπουλο, αλλά και την απόφαση του να του φερθεί ντόμπρα εμημερώνοντάς τον. Νούμερο 1 ύποπτος για το φόνο είναι ο Στρατής, ενώ το Όνειρο καταρρέει, με τη Ζέτα να αποχωρεί από την πίστα και τη Νίτσα από το Αγρίνιο.

Η Φωτεινή απεγνωσμένα ψάχνει την αλήθεια για την παράξενη συμπεριφορά του πατέρα της, λίγο πριν από το θάνατο της Μαρίνας. Η Βρεττώ παροτρύνει τον Χρήστο να έχει από κοντά τον Στέλιο και τον Αλέξανδρο, πριν είναι αργά. Ο Στέλιος ετοιμάζεται για τη μετάθεση.

Ένα συγκλονιστικό και αποτρόπαιο γεγονός αλλάζει άρδην τη ζωή τους, όμως, καθώς ο Μίλτος ξεπερνά κάθε όριο. Η ανυπεράσπιστη Μυρτώ γίνεται το Θήραμά του. Για το βιασμό της, το χειρότερο εφιάλτη της ζωής της, σφραγίζει τα χείλη μπροστά στον πατέρα της, αρνούμενη να πει το παραμικρό. Η Διαμάντω θα δεχτεί μια επί-σκεψη που θα τη συγκλονίσει και η Ζέτα, που μάταια προσπαθεί να μάθει όλη την αλήθεια για τον Στρατή, θα του δώσει μια τελευταία ευκαιρία.

Η δολοφονία του τοκογλύφου Βαγγέλη, από τα πρωτοπαλίκαρα του Παπαδόπουλου, είναι το δόκανο για να πιαστεί ο Στρατής Βαρδάρης και να φύγει μια και καλή από τη μέση. Το «Όνειρο» θα ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Η Ζέτα αποχωρεί από την πίστα. Η Νίτσα ανακοινώνει την αναχώρησή της από το Αγρίνιο, προκαλώντας το απελπισμένο ξέσπασμα του Γιώργη, την ίδια ώρα που ο Τάσος δοκιμάζει το γαμπριάτικο κοστούμι του. Σαν κυνηγημένο αγρίμι, ο Μίλτος πέφτει στα πόδια της μητέρας του, ζητώντας της έλεος και βοήθεια για να εξαφανιστεί από το Αγρίνιο. Ο Χρήστος πιστεύει πως κατάφερε να κατασιγάσει τις ανησυχίες της Φωτεινής, όμως για εκείνη η συνωμοσία γίνεται ολοφάνερη.

 

 

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε απόσπασμα της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αυτά τα ζευγάρια οδηγούνται στο χωρισμό!

ΠΑΟΚ: Αποκάλυψη! Εκεί θα παίζει ο Βιεϊρίνια

The Voice of Greece: Επιστρέφει αλλά με αλλαγές-Τέλος όσα ξέραμε!