Ο πατέρας της Μαρίας, ο δημοσιογράφος Βασίλης Σταματιάδης στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, ή κατά κόσμο ο ηθοποιός Γιώργος Πυρπασόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες TV και μίλησε για το ρόλο που υποδύεται στη σειρά του ALPHA.

 

Ο τρόπος με τον οποίο υπερασπίζεται τις αρχές του ο ήρωάς του αποτελεί και έναν από τους κυρίαρχους λόγους για τους οποίους τον αγάπησε.

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος  σκιαγραφεί τον χαρακτήρα στον Γιάννη Βίτσα.
Όπως εξομολογείται αυτό που του κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν η ίδια η σειρά, λόγω του σεναρίου και των συντελεστών της. Γνώριζε την ιστορία από την ταινία και αυτό υπήρξε το δέλεαρ για να πει το «ναι». Από την άλλη, και ο ρόλος ήταν ένα ιντριγκαδόρικο στοιχείο. Υποδύεται ένα δημοσιογράφο, έναν άνθρωπο που ερευνά.

Είναι ένας ήρωας που δεν παραβαίνει τις αρχές του. Δεν φοβάται να τα βάλει και με την άλλη όψη της κοινωνίας. Είναι ένας μαχόμενος δημοσιογράφος που υπερασπίζεται τις αρχές και τα πιστεύω του. Προσπαθεί, όσο το δυνατόν, να τα υποστηρίξει. Αυτό κάνει.

Σε ό,τι αφορά τα επόμενα επεισόδια, όπως παραδέχεται ο ηθοποιός η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρει πολλά, διότι τα επεισόδια γράφονται ακόμη και δεν έχουν παραλάβει πολλά από τα επόμενα. Από όσο όμως είναι σε θέση να γνωρίζει, θα βρεθεί σε αρκετά δύσκολη θέση, υπερασπιζόμενος αυτές τις αρχές του και τα πιστεύω του.

Στην ερώτηση αν ενδέχεται να κινδυνεύσει και η ζωή του ο ηθοποιός απάντησε ότι είναι πολύ πιθανό!

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις 

Μαύρο Ρόδο: Ο Παράσχος ξεμπερδεύει μία και καλή με την Κύρα;

Euroleague 25η αγωνιστική: Αποτελέσματα και βαθμολογία

Σασμός: Ο Σταύρος συνέρχεται και κανείς δεν του λέει την αλήθεια!