Η Βάσω, με τη βοήθεια του Ρευματά στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, βρίσκει την αρχή του νήματος στην αναζήτηση της μητέρας της, ενώ ένα απρόσμενο ατύχημα της Φωτεινής γίνεται αφορμή να συναντηθούν ο Χρήστος και ο Αλέξανδρος. Ακόμη, ο Γιώργης συγκλονίζεται από μια αποκόλυψη για τη Μαρίνα.

Η Μυρτώ, μετά τον βιασμό της από τον Μίλτο και τον θάνατο του αγαπημένου της πατέρα, νιώθει ανήμπορη να διαχειριστεί τα δεινά που την έχουν βρει και αρχίζει να τρελαίνεται. Φυσικά, ο παπα-Ντανίλος και ο Πόντικας κάνουν ό,τι μπορούν για να τη βοηθήσουν να σταθεί ξανά στα πόδια της, αλλά κάθε προσπάθειά τους αποβαίνει άκαρπη. Καταφέρνουν, όμως, να πάνε τη Μυρτώ σ’ έναν γιατρό για να την εξετάσει και εκείνος κρίνει ότι έχει κλονιστεί η ψυχική της υγεία. Συνεπώς, πρέπει να εισαχθεί άμεσα σε ψυχιατρική κλινική. Παράλληλα, ο Διαγόρας απαιτεί από τον Στρατή μερίδιο στο νυχτερινό κέντρο «Ονειρο», έχοντας ως «όπλο» του τη δολοφονία του Νώντα και την εμπλοκή του άντρα σ’ αυτή. Εν τω μεταξύ, η Διαμάντω τρέμει για τις εξελίξεις που έρχονται μετά την άφιξη του Διαγόρα στο Αγρίνιο, ενώ η Ζέτα και η Νίτσα έχουν μια νέα σύγκρουση με αναπάντεχη κατάληξη.

Κι αυτό γιατί η πρώτη μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει από το δωμάτιο, χωρίς να πει σε κανέναν απολύτως πού πάει να μείνει και τι σκοπεύει να κάνει. Από την άλλη, η Βάσω και ο Χρήστος αποφεύγουν να καθορίσουν τη σχέση τους, ενώ λίγη ώρα μετά εκείνη, με τη βοήθεια του Ρευματά, βρίσκει την αρχή του νήματος στην αναζήτηση της μητέρας της.

Η Φωτεινή έχει ένα απρόσμενο ατύχημα και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Αυτό το γεγονός γίνεται αφορμή να συναντηθούν ο Χρήστος με τον Αλέξανδρο και να αφήσουν πίσω όσα τους χωρίζουν και να κάνουν ένα βήμα προς τη συμφιλίωση. Ταυτόχρονα, ο Γιώργης συγκλονίζεται από μια αποκάλυψη για τη Μαρίνα και για πρώτη φορά αρχίζει να αμφισβητεί τα δεδομένα, ενώ η προσπάθειά του με τη Νίτσα παίρνει νέα διάσταση. Κι αυτό γιατί η γυναίκα νιώθει μπερδεμένη μετά τον παθιασμένο έρωτα που έκανε με τον Τάσο. Η Ζέτα, τώρα, ξεκινά δειλά-δειλά να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της, ενώ ο Στρατής καταφέρνει να βρει τα ίχνη της. Από την άλλη, ο Σταύρος παίρνει τις αποφάσεις του για εκείνον και τον έρωτά του για την τελευταία. Την επόμενη μέρα, ο Χρήστος ανακοινώνει μια απόφασή του. Συγκεκριμένα, αποχωρεί από τη θέση του δημάρχου της πόλης, ενώ η Βρεττώ μιλάει ανοιχτά στον Αλέξανδρο για τη σχέση Μαρίνας – Στρατή σ’ ένα ιδιαίτερο δείπνο. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Σταματιάδης και ο Δομίνικος ετοιμάζονται με ταχύ ρυθμό για τις εκλογές και βρίσκουν έναν απρόσμενο σύμμαχο στον αγώνα τους εναντίον του Χρήστου. Συγχρόνως, η Μαρία δίνει σημαντικά στοιχεία στον πρώτο, που τον οδηγούν να αντιληφθεί τα μυστικά νήματα που αρχίζουν να διαπλέκονται.

Συγχρόνως ο Διαγόρας στήνει παγίδες που ο Χρήστος δεν μπορεί να αντιληφθεί!

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Δήμητρα Ματσούκα: Με αυτές τις σειρές επιστρέφει στη τηλεόραση

Παναθηναϊκός: Επιτέλους βλέπει λύσεις ο Γιοβάνοβιτς! Αυτοί είναι οι λόγοι!

Fame Story: Όλα στον αέρα για το νέο talent show του Κοκλωνη